הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"גרינווד חייב להתחיל להקריב מעצמו"

צפו. רגע לפני הקלאסיק, דה זרבי ספסל את כוכב מארסיי. "לא מתאמץ מספיק"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.03.25 - 11:42
Getting your Trinity Audio player ready...
מייסון גרינווד רשם עונה אישית טובה במארסיי, אך איבד את מקומו בהרכב אמש (שבת) בהפסד ללנס וספג ביקורת פומבית ממאמנו רוברטו דה זרבי. אקס יונייטד, שנמכר מהקבוצה לאחר שלכאורה הכה את בת זוגו, הבקיע 15 שערים ב-24 משחקים העונה.

דה זרבי אמנם העלה אותו במחצית, אך אמר ש"רציתי אותו כאן, הוא השחקן הראשון שפניתי אליו. אף אחד לא יכול לכבד אותו יותר ממני, אבל הוא חייב לעשות יותר".

"אם גרינווד רוצה לזכות באליפויות, הוא חייב להיות עקבי יותר, להקריב יותר ולהיות נחוש יותר. אחרת נחזור על אותם דפוסים, משחק טוב, הפסד, ניצחון. אלה גלים של יכולת לא עקבית. אני לא אוהב את זה".

מארסיי של גרינווד במקום השני בצרפת, מרחק 16 נקודות מהמוליכה פריז סן ז'רמן שתזכה באליפות נוספת. הוא סגן מלך השערים עם 15, מרחק חמישה שערים מעוסמן דמבלה. במחזור הבא מארסיי שלו תתארח אצל פ.ס.ז' ב'קלאסיק' הצרפתי.