הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"לא מרימים ידיים": בחדרה מחפשים אופטמיות

זלקה ושוורץ שוחחו עם הקהל אחרי ה-4:1. וגם: האשם העיקרי לטענת המועדון

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   30.03.25 - 09:49
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל חדרה ידעה לפני המשחק שהמפגש מול מכבי פ"ת יהיה קריטי ובסופו של דבר התפרקה 4:1. התחושות בסיום היו קשות: "לספוג רביעייה במשחק הזה, אומר עלינו הרבה כקבוצה. חלמנו על ניצחון ועל צמצום הפער מהקו האדום. נצטרך להרים את עצמנו לקראת המשחקים שנותרו".

מי שספג את מרב הביקורת היה הבלם הסנגלי, ממדו אמבוג'. "הוא לא מזכיר את היכולת שלו מהעונה שעברה, מפתיחת העונה הוא לא טוב. הוא אחת הסיבות למצב שלנו", אמרו במועדון.

בסיום המשחק שוחחו יו"ר הקבוצה, יקיר שוורץ והקפטן מנשה זלקה עם האוהדים המאוכזבים שהגיעו לאצטדיון שלמה ביטוח והבטיחו להם: "לא מרימים ידיים עד הרגע האחרון, נמשיך לעשות הכל כדי להשאיר את חדרה בליגה".

הפועל חדרה נמצאת במקום האחרון עם 21 נקודות כשנותרו עוד חמישה מחזורים לסיום העונה. הפער מהקו האדום עומד על חמש נקודות, כאשר לסכנין גם הפרש שערים טוב במעט.