$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

נחשפה השיטה שאיתה זכתה גרמניה במונדיאל

למה יוגי לב בחר להכניס דווקא את מריו גצה כמחליף בגמר מול ארגנטינה? כל הפרטים מתגלים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.01.15 - 20:15
Getting your Trinity Audio player ready...

בשנים האחרונות עולות יותר דרישות לשלב אמצעים טכנולוגיים בכדורגל, כשהבולט שבהם הוא זה של קו השער. לפי האנליסט דרסי נורמן, שעבד עם נבחרת גרמניה במונדיאל האחרון, יש טכנולוגיה שגם דאגה להכריע דברים גדולים במיוחד, כמו את זהות אלופת העולם הנוכחית.

נורמן סיפר על טכנולוגיית 'miCoach', שעם הציוד שלה התאמנו הגרמנים בברזיל. המערכת ניתחה עבור הצוות המקצועי בין היתר את פעימות הלב של השחקנים, המרחק שהם מגיעים אליו והמהירות שלהם. בסיום כל אימון, המידע היה מועבר ליוגי לב ועוזריו.

על פי הנתונים שהתקבלו, הבחירה של המאמן במריו גצה, שנכנס כמחליף בדקה ה-88 בגמר, לא הייתה מקרית. כזכור, באותה הדקה עדיין היה 0:0 בין ארגנטינה לגרמניה בגמר, ולפי הניתוחים, החלוץ של באיירן מינכן היה החילוף המתאים ביותר להיכנס באותו שלב של עייפות בשתי הקבוצות, מאחר ובאימונים הוא היה הכי אפקטיבי במשחקונים של 5 על 5 והיה יכול להביא את זה לידי ביטוי במצב המשחק ולשנות אותו לטובת הנבחרת שלו. בסיום הוא היה מי שהבקיע בהארכה את ה-0:1 שהביא לגרמניה את הגביע.

"ברור שלא מדובר רק בטכנולוגיה, בחירת שחקנים גם נעשית על פי התשוקה והעבודה הקשה שלהם", התייחס סיימון דראבל, אחד המפתחים של המערכת מבית אדידס. "עם זאת, אי אפשר להכחיש שמדובר בדוגמא מצוינת לאיך טכנולוגיה עוזרת לאמן את השחקנים והופכת אותם לטובים בעולם".