$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

גרסת בוריס קליימן: "לא היה אונס, הסמים לא שלו. המצלמות יוכיחו"

עו"ד של בוריס קליימן בשיחה בלעדית עם ערוץ הספורט: "הוא מסרב לאכול וכועס על האישומים שהודבקו לו", "בוריס טוען שהוא חף מפשע. אל תמהרו לגמור לו את הקריירה והחיים"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   12.04.23 - 06:20
Getting your Trinity Audio player ready...
(דני מרון)
(דני מרון)

בוריס קליימן שעצור באתונה בעקבות שורה של אישומים נגדו, ביניהם אונס, תקיפה והחזקת סמים, יובא ככל הנראה מחר (חמישי) בפני שופט, זאת לאחר שאתמול ביקש זמן כדי להתייעץ עם עורך דין מקומי ולהציג את גרסתו לאירועים שהובילו למעצרו. אחרי 14 שעות במעצר, איפשרו לו הרשויות לשוחח עם עורך הדין ששכר, שנחשב לאחד מעורכי הדין הפליליים הבכירים ביוון.

בשיחה עם ערוץ הספורט, עורך דינו סיפר כי קליימן חבול בעקבות מכות שספג מחבורת צעירים שהיכו אותו מחוץ לבר מקומי והוא קיבל טיפול רפואי: "נתנו לו לחם וחטיפים אבל הוא לא רוצה לאכול, הוא כועס על האישומים שהודבקו לו. אנחנו מחכים למצלמות כדי להוכיח את מה שבוריס טוען. לא היה אונס, הסמים שנמצאו לכאורה לא היו שלו, והוא גם מוכן שייקחו לו בדיקות שיוכיחו. הנערים היו שיכורים וחיפשו עם מי לריב והוא ועוד כמה שחקנים היו בזמן הלא נכון במקום הלא נכון".

מחר אמור להיות מוגש כתב אישום בהליך זריז, ועורך הדין יבקש לשחררו בתנאים מגבילים הכוללים צו עיכוב יציאה מיוון ומתן ערבות כספית. "שמעו בינתיים רק צד אחד, בוריס טוען שהוא חף מפשע. אל תמהרו לגמור לו את הקריירה והחיים", טען פרקליטו של קליימן והבהיר. "לא היה מגע מיני, הם האשימו אותו באונס אבל לא היה אונס".

עם זאת, בחלק מהתקשורת היוונית ממשיכים לטעון שמדובר באונס ולא במעשה מגונה או הטרדה ברף הנמוך כפי שחלק מאתרי התקשורת סבורים. הנערה, שעוד כשבוע ימלאו לה 18, לא הגישה בעצמה את התלונה, אלא אחד המורים שהיה נוכח בבר עם אותם צעירים בלגים שהגיעו ליוון במסגרת טיול. היום אמורה הנערה להגיע לעדות ואז תתבהר התמונה.

קליימן, או מי מסביבתו, עוד לא פנו למשרד החוץ או לשגריר ישראל ביוון כדי לסייע. כל עוד לא נעשתה פנייה, משרד החוץ או השגרירות לא יתערבו. הנוהל בחו"ל הוא שאם עוצרים אדם בעל אזרחות זרה שואלים אותו אם הוא מוכן שיידעו את הנציגות של מדינתו, אך הוא לא חייב להסכים לכך. בשל העובדה כי הנושא פורסם בהרחבה בתקשורת היוונית ולאחר מכן גם בישראל, פנו בשגרירות ישראל ביוון לעורך דינו ובדקו אם הם זקוקים לעזרה נוספת.