$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

איגוד השיט מעוניין שצוברי ופרידמן ימשיכו

התקצוב הנוסף, המסקנות מפריז והרצון באיגוד. היום שאחרי פריז 2024

רותם פלדברג
רותם פלדברג  13.08.24 - 20:36
באיגוד השיט עדיין מעכלים את אופוריית ההצלחה במשחקים האולימפיים בפריז, כשבראשה מדליית הזהב של תום ראובני בגלישת רוח, ומדליית הכסף של שרון קנטור גם היא בגלישת רוח.

שרון קנטור שהייתה אלופת העולם בתחילת השנה הייתה למועמדת מובהקת למדליה, עמדה במשימתה. האלוף האולימפי תום ראובני עלה על כל דמיון וכל חלום עם מדליית הזהב, הפתיע את כולם ואת עצמו בזכייה לאחר שהציפייה ממנו הייתה רק לסיים בעשירייה הראשונה. 

איגוד השיט הוציא את המשלחת האולימפית הגדולה ביותר עד כה לפריז, כולל שמונה נציגים ונציגות בשבעה דגמים שונים מתוך עשרה שלקחו חלק במשחקים. לשיוטי המדליות הגיעו גם גל צוקרמן בדגם הקייט פויל שסיימה במקום השמיני הכללי, ונועה לסרי וניתאי חסון צמד מפרשית 470 שסיימו במקום השביעי הכללי. עבור רוב חברי הנבחרת היו אלה המשחקים האולימפיים הראשונים, והם הגיעו בהם להישגים מכובדים מאוד.

באיגוד השיט שואפים להמשיך עם אותו הצוות המקצועי והניהולי, וכמו כן עם מאמני גלישת הרוח גל פרידמן בגברים, ושחר צוברי בנשים, מדליסטים אולימפיים בעצמם, שהביאו את המתאמנים שלהם למעמד הפודיום בפריז.

טרם הוגשו לשני המאמנים, וגם לשאר המאמנים בשאר הדגמים, חוזים חדשים לתקופה האולימפית ללוס אנג'לס 2028, שהחלה רשמית עם טקס הסיום בפריז. אך כאמור איגוד השיט ירצה להמשיך עם הגורמים המקצועיים והמעטפת המקצועית שהביאה להישגים המרשימים הללו, והפכו את ישראל למעצמה בענף.

לאור ההצלחה וההישגים של כלל חברי הנבחרת במיקומים הגבוהים בעולם בדגמים השונים, איגוד השיט יזכה לתקצוב נוסף ממשרד הספורט לתקופה האולימפית החדשה, שיתפרסם בשבוע הבא.