$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

שיבלי וזרגרי על הפרק: ריינה סוגרת חלון

הקבוצה מתכוונת להיות פעילה גם ביום האחרון, ומכינה אלטרנטיבה לגנאים

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   05.02.25 - 06:27
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי שכבר צירפה בינואר הנוכחי את עומרי אלטמן, במכבי בני ריינה מתכוונים להיות פעילים גם היום (רביעי), שהוא היום האחרון של חלון ההעברות החורפי. השם המרכזי שעל הפרק הוא שחקנה של הפועל ק"ש, חמזה שיבלי, שממעט לשחק אצל שי ברדה - ואיתו הושג כבר סיכום עקרוני.

עם זאת, הגעתו תלויה (הן מקצועית והן תקציבית) בעזיבתו של פדיל זבידאת, שמשחק על אותה עמדה. זבידאת מבוקש בהפועל נוף הגליל, הפועל עפולה ועירוני רמת השרון מהליגה הלאומית.

בנוסף, במועדון בהחלט ערים להתעניינות של הפועל חיפה בקשרה איהאב גנאים, ובמידה ועסקה שכזו תצא לפועל - בריינה סימנו את אביאל זרגרי, ששייך למכבי חיפה, או את קשר הפועל חדרה עילאי טרוסט כמועמדים להצטרף ולהחליף אותו.

בנוסף, הקבוצה נערכת למשחק בשבת נגד בני סכנין - כאשר למעט עבדאללה ג'אבר שסובל מקרע בתאומים ולירוי מונדזנגה שהורחק נגד הפועל באר שבע בשבת, למאמן שרון מימר צפוי להיות סגל מלא.