יום של ברכה. הכדורגל העולמי זכה בכמה מהאגדות הגדולות בהיסטוריה שלו היום (5 בפברואר), כשמעבר ליום הולדתו ה-40 של כריסטיאנו רונאלדו שחלה היום, ישנם כמה שחקני ענק שחוגגים יחד עם הפורטוגלי יום הולדת.
אחד מהם הוא ניימאר. הברזילאי, שחוגג היום את יום הולדתו ה-33, חתם במהלך השבוע האחרון בסנטוס - אליה שב אחרי שנים רבות בכדורגל האירופי במדי ברצלונה ופ.ס.ז', כשבתווך עבר גם באל-הילאל הסעודית. ניימאר הוא מלך שערי נבחרת ברזיל בכל הזמנים עם 79 כיבושים, כשהוא עבר את פלה עם 77.
שחקן לא פחות גדול מניימאר, אך כזה ששייך לתקופה אחרת הוא גיורגי חאג'י. הרומני, שחוגג היום 60 חורפים, הוא גדול השחקנים הרומנים בהיסטוריה, ששיחק בריאל מדריד, ברצלונה וגלאטסראיי. יש לו 124 הופעות בנבחרת רומניה בהן כבש 35 שערים, כולל הגעה עד לשמינית גמר מונדיאל 1990 ורבע גמר מונדיאל 1994 - ההישג הגדול בהיסטוריה של הצהובים-כחולים.
מעבר לניימאר וגיורגי חאג'י, גם קרלוס טבס, המאמן סוון גוראן אריקסון, ג'ובאני ואן ברונקורסט, סטפן דה פריי, עדנאן יאנוזאי, צ'זרה מלדיני, ודראן צ'ורלוקה ויספר בלומקוויסט חוגגים היום יום הולדת.