הפועל תל אביב ואליניב ברדה רוצים להמשיך בתקופה הלוהטת שלהם, ולהשאר בלתי מנוצחים מאז שהמאמן החדש לקח את המושכות. כעת, האדומים נערכים לקראת המשחק נגד המוליכה הפועל רמת גן מחר (שישי, 15:00, ישיר ב-5LIVE) בבלומפילד.
השחקן היחידי שיעדר מחר מהסגל של אליניב ברדה הוא כוכב הקבוצה סתיו טוריאל. כזכור, הקיצוני סובל כבר מספר שבועות מפציעה טורדנית בקרסול. במשחק הצמרת האחרון מול כפר שלם טוריאל עלה עם זריקה וכך קיוו במועדון שיקרה גם הפעם, אך לצערם טוריאל סובל מכאבים קשים מדי. מכיוון שהמשחק האחרון נערך רק שלשום נגד א.א. פאחם, הקבוצה ערכה היום אימון קל בו עבדו בעיקר על נייחים, אך גם אותו לא הצליח טוריאל להשלים.
מי שיוכל לקחת חלק במשחק הוא רותם חטואל, וזאת לאחר שהדיון בעניינו בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל נדחה לשבוע הבא. זאת על רקע האירוע החמור בו קילל את מאמן כפר שלם נועם שוהם. ערב המשחק, הפועל תל אביב במקום השלישי בלאומית עם 48 נקודות, הפועל פ"ת שנייה עם 49 נקודות והפועל ר"ג ראשונה עם 50 נקודות.
(קובי אליהו)
ברדה בחר שלא לתרגל הרכב לקראת המשחק, אך בחדר ההלבשה מעריכים שהמאמן יפתח באותו הרכב שניצח את א.א. פאחם, מלבד התלבטות בין רוי קורין ללירן רוטמן באגף. לצד זאת, המאמן ציין בחדר ההלבשה שהוא רוצה שכולם יהיה דרוכים, כי הוא יכול לשנות הכל גם בדקה ה-90.
הרכב משוער: רובי לבקוביץ', זיו מורגן, שחק פיבן, גוראן אנטוניץ', יזאן נאסר, גוני נאור, רועי אלקוקין, רן בנימין, לירן רוטמן (רוי קורין), איתמר שבירו ומילאן מקאריץ'
לקראת המשחק, פעם נוספת האוהדים האדומים בטירוף במטרה לדחוף את הקבוצה שלהם, כאשר עד כה לא פחות מכ-14,500 אוהדים הבטיחו את מקומם בבלומפילד.