ליגה סדירה 2024-2025
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 17 15 2
2 הפועל ירושלים 17 13 4
3 הפועל תל אביב 17 14 3
4 בני הרצליה 17 10 7
5 מכבי עירוני רמת גן 17 10 7
6 הפועל חולון 17 10 7
7 הפועל באר שבע/דימונה 17 8 9
8 עירוני נס ציונה 17 7 10
9 הפועל גלבוע/גליל 17 7 10
10 הפועל עפולה 17 6 11
11 קריית אתא 17 6 11
12 הפועל גליל עליון 17 6 11
13 אליצור נתניה 17 5 12
14 הפועל חיפה 17 2 15
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אלון: "כמה צריכים את הפגרה? הכי בעולם"

מאמן י-ם מרוצה מהניצחון על גלבוע, וויילי: "עדיין חלוד, נחזור חזקים". אברהמי: "לא היינו מספיק אגרסיביים, אבל גאה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   16.02.25 - 23:21
Getting your Trinity Audio player ready...
שלושה ימים לאחר ההפסד הכואב למכבי ת"א בגמר הגביע, הפועל ירושלים חזרה הערב (שני) למסלול עם 75:85 ביתי על גלבוע גליל, ששמר עליה במקום השני עם היציאה לפגרת הנבחרות. ג'ארד הארפר (17 ו-8 אס') הוביל 5 שחקנים בספרות כפולות, בערב קבוצתי של האדומים.

"אני מאוד גאה בשחקנים, אמר מאמן הקבוצה יונתן אלון בסיום. "באנו בסגל מאוד קצר, ששם יותר עומס עליהם, אבל שיחקנו נכון, בשני הצדדים. היו לנו קצת טעויות בהגנה אבל לשחקן כמו אוסטין וויילי לשחק נגד בן מור כל המשחק זה קשה, הוא מאוד נייד, חכם ואקטיבי אבל עמדנו בזה בהצלחה.

אהבתי לראות את איך שהזזנו את הכדור בהתקפה, 21 אסיסטים על 85 נק' זה אומר שהמון סלים באו ממהלכים קבוצתיים ולא אישיים".

ועל ההתאקלמות של אוסטין וויילי: "עוד יום, עוד צעד קדימה, הבן אדם לא שיחק יותר מ-3 חודשים, זה לא יקרה בין לילה, כרגע אנחנו בתקופה שרק צריך להיות במקום הנכון".

על היציאה לפגרה: "הכי צריכים אותה בעולם. מעבר למה שהקבוצות האירופיות חוות השנה, שזה פשוט מפרק את הגוף, יש עלילנו עומס מנטלי וסבלנו מכמות של פציעות, אנחנו צריכים את המנוחה הזו. "האם נצרף עוד גארד? אנחנו לא מדברים בתקשורת על דברים כאלה, כשעושים מהלכים אז מודיעים עליהם"
אוסטין וויילי, שחוזר מפציעה סכף ידו סיכם גם הוא: "זה מדהים לחזור אחרי כמעט 4 חודשים, קצת חלוד אבל אני מתקרב לשם", אמר הסנטר שתרם 12 נק' ו-6 ריב'. 

על תהליך ההחלמה: "טיפלו בי נהדר, וידאו שאני מקבל את הניתוח הכי טוב שיש, עזרו לי כל הזמן, אבל זה עדיין תהליך".

על המשחק הערב: "היה לנו אימון נהדר אתמול, יונתן אלון אמר לנו פשוט להתרכז בעצמינו ובלנצח, לשמור על הדברים הקטנים ולשחק חזק. ניצחון תמיד עוזר, נחזור חזקים מהפגרה".
מאמן גלבוע גליל, שרון אברהמי: "אני שמח שלא ויתרנו, זו הקבוצה שאנחנו רוצים להיות. ירושלים באו לשחק ואנחנו לא היינו מספיק אגרסיביים ונחושים במחצית הראשונה, אני גאה מאוד, בעיקר ב-14 דקות האחרונות.

היו כמה שחקנים שאמרתי להם מה אני חושב במחצית והם שיחקו אחרת בחצי השני, אמרתי שאם רוצים לבוא לנצח אי אפשר לשחק ולא לזרוק לסל ולא להיות אגרסיביים. תמיד מאכזב להפסיד אבל יש דברים מעודדים. מול הקבוצות האלו אנחנו לא מספיק מוכשרים בשביל להגיע לחצי מגרש ולשחק סט-גיים".

על ההופעה של גור לביא: "גם לשחקנים הכי גדולים יש משחקים פחות טובים, בטח לגור שיש לו עדיין לאיפה להתקדם, הוא בחור צנוע נותן עונה מדהימה, אני מאוד גאה שהוא זומן לבנחרת, גם יותם חנוכי וגיא פלטין (שעברו תחתיו), כיף לראות את זה. הוא צריך להמשיך להישאר צנוע ולהשתפר".