הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

האגדה ממשיכה: ונוס חוזרת לשחק טניס

לאחר כמעט שנה, האחות הגדולה לבית וויליאמס תשתתף באינדיאן וולס במרץ

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   20.02.25 - 14:11
Getting your Trinity Audio player ready...
(getty)
(getty)

לא עוצרת. לאחר כמעט שנה ללא טניס כשהיא כבר בת 44 ונוס וויליאמס חוזרת לשחק טניס לאחר שקיבלה כרטיס כניסה חופשי, (ווילד קארד) לטורניר האינדיאן וולס בקליפורניה. הטורניר יחל ב-5 במרץ ויהיה הראשון של ונוס מאז ההפסד האחרון בסיבוב הראשון של טורניר מיאמי בחודש מרץ 2024.

האחות הגדולה לבית וויליאמס שמחזיקה בשבעה תארי גרנד סלאם הפסידה בשנה שעברה כבר בסיבוב הראשון של האינדיאן ווילס. הפעם אגדת הטניס שזכתה בלא פחות מחמישה תארים בווימבלדון תקווה לעבור לפחות את הסיבוב הראשון.

ההופעה הראשונה של ונוס באינדיאן וולס הייתה אי שם ב-1994. הטניסאית הכל כך ותיקה הזאת, שמסרבת להפסיק לשחק, מדורגת כעת במקום ה-974 בדירוג העולמי, כשהניצחון האחרון היה באוגוסט 2023. ונוס חוזרת דווקא לטורניר שאותו החרימה במשך 14 שנה, (2001-2015) בעקבות טענה לגזענות כלפי אחותה בגמר הטורניר ב-2001.

לקראת חזרתה למגרשים התייחסה סרינה לתחושות ולהפסקה הארוכה שלקחה מטניס בראיון: "שנה שעברה רציתי לשחק במיאמי, בבית כי לא שיחקתי שם כבר חמש שנים. גם אם אני לא משחקת, אני תמיד שומרת על כושר. אני תמיד רואה טניס. לקחתי קצת הפסקה מהמשחק אחרי טורניר מיאמי, אני חוזרת לטניס כדי שיהיה לי זמן לעצמי".