הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"חטפנו סטירה מצלצלת": היום שאחרי בב"ש

האדומים מהדרום אוספים את השברים אחרי ההפסד 3:1 למכבי ת"א. מהאופטימיות של קוז'וך ("מאמין שנלך עד הסוף"), דרך הביקורת על מדיירוש ועל אי הכנסתו של אמיר גנאח מהספסל ועד הסקאוט שבא לעקוב אחרי קנגווה

תומר לוי
תומר לוי   01.04.25 - 06:25
Getting your Trinity Audio player ready...

אכזבה גדולה בהפועל באר שבע אחרי ההפסד 3:1 אמש (שני) בטרנר ואיבוד המקום הראשון למכבי תל אביב. "חטפנו סטירה מצלצלת", אמרו במועדון. "טעויות כאלה במשחק כל כך חשוב מראות שיש לנו עוד דרך לעשות".

למרות זאת, המאמן רן קוז'וך עדיין דואג לשמור על אופטימיות. "אני חושב שאנחנו עדיין בלתי שבירים והראנו את זה במחצית השנייה", אמר. "אני מחזיק מהשחקנים, יודע שיש קבוצה חזקה ומאמין שנלך עד הסוף".

חדר ההלבשה של קוז'וך היה שקט במיוחד במחצית, בה הוא ניסה להרים את השחקנים וסימן על הלוח 0:1 קטן. "בואו נתחיל בניצחון במחצית השנייה", אמר להם. נשמעה ביקורת במועדון על כך שיורי מדיירוש פתח על חשבון אמיר גנאח, ויותר מכך על כך שגנאח כלל לא שותף.

מדיירוש היה חלש כמו רוב השחקנים ולא הצליח לבוא לידי ביטוי, במשחק בו ישב ולא בפעם הראשונה סקאוט מקומי שמייצג את סאות'המפטון ועקב אחרי קינגס קנגווה, שמושך עניין מהקבוצה האנגלית שתרד ככל הנראה לליגה השנייה.

הקבוצה תפגוש במחזור הבא את מכבי חיפה בלי גיא מזרחי שהורחק. רן קוז'וך הגן עליו ואמר שבהחלט לא מדובר בעבירה מכוונת וכי זה חלק מהכדורגל. למרות זאת, יש ביקורת על כך שהמאמן לא שינה אמיד אחרי ההרחקה והמשיך עד המחצית, לפני שעשה שינויים שהוכיחו את עצמם בהמשך.