הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

נותר לחתום: נסגר הקרב הבא של רפי ארונוב

בעקבות שיחה מקרית: הלוחם הישראלי, שנלחם לפני פחות מחודש, ישוב לזירה

גבע ינקלביץ'
גבע ינקלביץ'   08.04.25 - 18:08
Getting your Trinity Audio player ready...
כשבועיים וחצי עברו מאז הקרב האחרון של רפי ארונוב, בו הוא רשם ניצחון נהדר כבר בסיבוב הראשון, והיום (שלישי) נראה שכבר נקבע הקרב הבא שלו בארגון קייג' ווריורס - לפחות בהסכם מילולי.

ארונוב צפוי להילחם נגד בראד ווילר האנגלי, לוחם בן 34 עם מאזן מקצועי של 18-16, לאחר שהאחרון נכח בקרב של הישראלי בחודש שעבר. הדרך בה הקרב נסגר (לפחות מילולית) הייתה די מקרית, בשיחה רגילה לחלוטין בין ארונוב למתכנן הקרבות של ארגון קייג' ווריורס.

"דיברתי עם המאצ'מייקר על הלוחמים שאני מייצג ובדרך אגב אמרתי לו 'אם לא הייתי יודע כמה אתה עסוק הייתי משגע אותך על הקרב הבא שלי'", סיפר ארונוב לערוץ הספורט, "לאחר מכן הוא חשף בפניי שווילר ביקש קרב נגדי".
ובזמן שהצמד המתין להצעה רשמית מארגון קייג' ווריורס, ולאחר שארונוב ראה שאין התקדמות בנושא, הוא תייג את ווילר בסטורי, שם הוא איתגר אותו לקרב עם הכיתוב: "שמעתי שאתה אוהב את סגנון הלחימה שלי. בוא ניפגש בזירה בלונדון". ווילר נענה להצעה עם סטורי משלו והשניים הסכימו להילחם.

למעשה, ווילר שהציע את הקרב מלכתחילה בעד, ארונוב מצידו בעד גם כן וגם ארגון קייג' ווריורס מאוד רוצה לראות את הקרב הזה מתרחש, כך שהדבר האחרון שנותר כדי להפוך זאת לרשמי הוא החתימה של הגורמים הרלוונטיים על החוזה.

עוד לפני שהארגון יפרסם תאריך רשמי להתמודדות הזו, ארונוב צפוי להיכנס לזירה אחרת - זו של אירוע GSI, שיתרחש בארץ. ארונוב צפוי לעלות להתחרות בסופר פייט גראפלינג כחלק מהאירוע, נגד יריב קפריסאי בשם יבגני סובול. אין ספק - מדובר בחודשים עמוסים מאוד ללוחם הישראלי, שבמקביל ממשיך בעבודתו כשוטר יס"מ.