הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

תרגל שני מערכים: ההכנות של מימר לבית"ר

מאמן בני ריינה מתלבט בין סמביניה לאבו פרחי הסובל מרגישות במפשעה

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   09.04.25 - 10:25
Getting your Trinity Audio player ready...
התרגשות גדולה במכבי בני ריינה לקראת משחק חצי גביע המדינה ההיסטורי מבחינתה שיערך מחר (חמישי) נגד בית"ר ירושלים. במועדון חולמים על הכרטיס לגמר, אבל כדי שזה יקרה, הם צריכים לנצח מחר את בית"ר ירושלים.

על פי האימונים האחרונים שרון מימר מתלבט בנוגע לשיטה שבה יפתח, המאמן תרגל מערך הכולל רביעיית הגנה וכן שלישיית בלמים. ההתלבטות היא בין סמביניה קנדה לסייד אבו פרחי הסובל מרגישות במפשעה.

כל חמשת השחקנים שריצו עונש הרחקה במשחק נגד מכבי פתח תקווה צפויים לפתוח ב-11 בחצי הגמר: נמניה ליוביסבלייביץ', נאאל חוטבא, עבדאללה ג'אבר, גיא חדידה וסער פדידה.

עומרי אלטמן צפוי לפתוח בחוד לצידו של איזיקיאל הנטי וזאת על רקע היעדרותו של קייס גאנם בשל פציעה במפשעה. בריינה לוקחים בחשבון שהמשחק יכול להגיע להארכה והמחשבה על שמירת שחקני הכרעה על הספסל קיימת.

מימר רוצה לשמור את השחקנים בדריכות וצפוי לפרסם את ההרכב רק בסמוך למשחק. זאת הפעם השנייה שהמאמן מגיע למעמד חצי הגמר, הפעם הראשונה הייתה כשאימן את בית"ר ירושלים, היריבה שיפגוש מחר.