שבוע בלבד לאחר משחק רבע הגמר ולאחר סאגה לא קטנה בקשר למועד המשחק, בית"ר ירושלים ובני ריינה יפגשו מחר (חמישי) באיצטדיון בלומפילד לקרב על הכרטיס הראשון לגמר גביע המדינה. היום ערכו הצדדים מסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות.
ברק יצחקי דיבר: "זה (סאגת המועד) לא אמור להוות תירוץ, זה נכון שהלו"ז צפוץ אבל צריך לדעת להתמודד ולהגיע ברמת מוכנות מקסימלית. מצפה משחק מאוד קשה מול קבוצה קשה, בטח מבחינה הגנתית. מתכוננים בהתאם. אי אפשר להגיד שאנחנו פייבוריטים נגד מי שהדיחה בסיבוב הקודם את הקבוצה הראשונה בליגה. היו לנו שני משחקים מולה ובטדי קיבלנו סטירה מצלצלת, אז יחס הכוחות שווה. מולנו קבוצה מאוד טוב ומאומנת".
על חיסור מרסלן אמר יצחקי: "כמו שלא התלוננתי על זה שהלו"ז צפוץ בסוף זה כדורגל ותוך כדי עונה ולקראת סוף עונה יש פציעות והרחקות וזה משהו שיכול לקרות ובשביל זה בנינו סגל מספיק עמוק שיכול להתמודד מול כל קבוצה בליגה, ככה שחיסרון של שחקן כזה או אחר לא אמור להשפיע בצורה דרמטית".
שרון מימר: "זה מרגש באופן אישי וגם בשביל ריינה. היא תופעה חדשה בכדורגל הישראלי ואיתנו בחצי נמצאים שלושה מועדונים מהגדולים בארץ. זה עושה כבוד לריינה, זו עוד מדרגה שעלינו מבחינת המועדון, שתמיד שואף קדימה".
"חושב שיש פייבוריטית, בכל זאת בית"ר בטופ 4 העונה ובעונה מצוינת עם שחקני טופ בכדורגל הישראלי וכמות קהל אדירה שזה כוח שאי אפשר להתעלם ממנו. זה לא אומר שיהיה קל ואנחנו נעשה את המקסימום כדי לעבור שלב".
ירדן שועה: "מה שיעשה את ההבדל זה מי שייתן את ה-100% וככה זה בכל משחק. ברור שכיף לזכות בגביע אבל יש לנו דרך לעבור, צריכים לנצח את ריינה ואז לראות את מי נקבל".
איאד חוטבא: "מאוד שמחים להגיע למעמדים האלה, להיות ב-4 האחרונות עם קבוצות גדולות. מאוד שמחים שהגענו לשם וכמו שאמר שרון, הוא הכין אותנו טוב מאוד השבוע על מנת שנעמוד טקטית טוב מול בית"ר ובעזרת השם נעבור שלב.
אני חושב שאנחנו באים יותר מוכנים (מול קבוצות גדולות) ועם תחושה שצריך לנצח ונותנים משחקים גדולים. אם ניקח גביע עם ריינה זה יהיה הרבה יותר משמח מאשר שלקחתי עם הפועל כי זה הכפר שלי, נולדתי פה. קבוצה מאוד קטנה כמו ריינה שמגיעה למעמדים האלה, זה יהיה מאוד משמח".