הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הולכת עליו: מכבי חיפה צפויה להגיש הצעה על מור בוסקילה

כוכב ר"ג עדיין ברשימות, מועמדותו של חברו לקבוצה נבחנת. האם השניים יושאלו?

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   12.04.25 - 09:20
Getting your Trinity Audio player ready...
כפי שפורסם לראשונה בערוץ הספורט, מכבי חיפה הייתה הקבוצה הגדולה הראשונה ששמה עין על הכשרון הצעיר של הפועל רמת גן, מור בוסקילה ואף שלחה מספר נציגים בכדי לעקוב אחריו. הירוקים אפילו היו בשיחות ראשוניות עם הפועל רמת גן בינואר, אך המעבר לא יצא לפועל וקבוצות גדולות נוספות נכנסו לתמונה.

בוסקילה בן ה-20, שגדל בהפועל ב"ש ובבית"ר ירושלים, כבש העונה שבעה שערי ליגה בלאומית ובמכבי חיפה צפויים להגיש לאורדונים הצעה על מנת לרכוש אותו.

במידה והמהלך לא יצא לפועל, נשקלת גם מועמדותו של חברו לקבוצה, אדר רטנר, שרושם עונה מצוינת גם הוא עם שבעה שערים והיה על סף חתימה בהפועל ת"א בינואר.

יתכן ואחד מהשניים ירכש כשהשקעה עתידית ויושאל לקבוצה אחרת מליגת העל בכדי לצבור ניסיון ולהשתלב בהמשך במדים הירוקים. בעבר הפועל רמת גן שימשה כמועדון הראשון בבוגרים של מוחמד אבו פאני ועופרי ארד, כאשר גם דולב חזיזה עבר שם לפני שהגיע לכרמל.