הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מחוץ לפריז? התוכנית החדשה של סן ז'רמן

הקטארים רוצים אצטדיון של 80 אלף מקומות בפרברים. הכירו את "פ.ס.ז' לנד"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.03.25 - 17:23
Getting your Trinity Audio player ready...

פריז סן ז'רמן צפויה לעבור לאצטדיון חדש, כפי שמפרסם היום (שלישי) ה"אס" הספרדי. הקטארים שמנהלים את הקבוצה מתכננים להקים אצטדיון חדש עם מעל שמונים אלף מקומות כאשר הוא יהיה מחוץ לבירה פריז.

הדרך עוד ארוכה, שכן המעבר לא רשמי כרגע והאצטדיון כמובן לא החל להבנות, כאשר הוא יהיה אחד האצטדיונים הכי גדולים בכל אירופה. הקטארים רוצים בעלות על מתחם הנדל"ן של האצטדיון ויותר מ-50 דונם, כדי להקים את "פ.ס.ז' לנד", בו יהיו מסעדות, עסקים נוספים ואפשרויות לארח הופעות גדולות בצרפת.

בצרפת טענו כי הקבוצה מתכננת להקים אצטדיון גדול עוד יותר שכו ל 90 אלף מקומות במסאי, רחוק מפריז ומרחק 19 ק"מ מהאצטדיון הנוכחי של הקבוצה. אפשרויות נוספות בפרברים נשקלות גם הן.

הקטארים שמנהלים את הקבוצה אירחו גם את המונדיאל האחרון, והקימו בין היתר את אצטדיון 974 שמורכב מ-974 מכולות ו-44,089 מושבים. האצטדיון עדיין פעיל ואירח את הסופר-קאפ הצרפתי העונה.