ברמינגהאם סיטי בדרך לצ'מפיונשיפ. הקבוצה של טום ורנר הוציאה סכום דמיוני, כ-30 מיליון ליש"ט, יותר משאר קבוצות הליגה השלישית באנגליה יחד, כחלק מהניסיון של הקבוצה להתקדם.
הבעלים ורנר השקיע סכום יוצא דופן, כולל כ-20 מיליון ליש"ט על ג'יי סטנסיפילד, בין היתר בזכות העובדה כי חוקי הפייר פליי לא חלים בליגה השלישית. ורנר בחר למנות מאמן ולהביא שחקנים שמתאימים מראש לצ'מפיונשיפ כי הוא רצה להתקדם תוך שנתיים לפרמייר ליג, כמו איפסוויץ'.
בין היתר, הקבוצה מתכננת לעשות סרט תיעודי על ההתקדמות כאשר מי שעומד בפרונט ומשמש כבעלים שותף הוא טום בריידי, שמחזיק ב-3.3% מהקבוצה. הצוות שסייע לבריידי להישאר בריא במשך קריירת הפוטבול המפוארת שלו, ומסייע לקבוצה.
מעבר לסנטנספילד, הקבוצה החתימה את כריסטוף קלרר תמורת 4.15 מיליון יורו, את ת'ור וילומסון תמורת 4 מיליון יורו, את אמיל הנסון תמורת 1.75 מיליון ואת לינדון דייקס תמורת 1.20 מיליון.
כל הכסף הזה לא הספיק להם בגמר גביע הליגות הנמוכות מול פיטרברו, ששווה 10.95 מיליון לעומת 44.65 מיליון יורו, וניצחה אותם בגמר גביע הליגות הנמוכות. האזינו לשלושת האריות >>>