$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"גם ב-20 מ' ש"ח לא נמכור להפועל את רטנר"

בעלי ר"ג הצהיר, זעם בר"ג על בוקסנבוים. לחמן ב"5 באוויר": "הם נוהגים כמו מכבי ת"א"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   02.02.25 - 15:50
Getting your Trinity Audio player ready...
סערת אדר רטנר ממשיכה להעסיק את הפועל ר"ג. אחרי שהשחקן הוצא מהסגל בעקבות רצונו לעבור להפועל ת"א, האורדונים ממשיכים להציג קו נוקשה מולו. אייל לחמן סיפר ב"5 באוויר" על מה שקורה מאחורי הקלעים סביב היהלום של ר"ג.

"הפועל ת"א הגדולה, שמי שמנהל אותה הוא אנשים שמזוהים מילדות עם הפועל ר"ג, גיא פרימור ועומר בוקסנבוים, נוהגת כמו מכבי ת"א, ומנסים לפרק את היריבה בצמרת", לחמן אמר, "אחרי שעומר בוקסנבוים התעניין ברטנר, זה עודד את אביו של השחקן להפעיל לחץ ולהפגש עם אמיר חמיאס שקבע סכום גבוה למכירה שלו. בינתיים, רטנר הוצא מהסגל של ר"ג, אחרי שבר"ג הרגישו שהראש שלו כבר לא בהפועל ר"ג. בר"ג יש כעס גדול של איציק ברוך על עומר בוקסנבוים, שלטענתם היה זה שיצר את הפנייה, ועוד בזמן שיש לו על אותה משבצת את רוי קורין וסתיו טוריאל".

לחמן טען שחמיאס אמר לקרוביו שהוא לא ימכור להפועל ת"א בינואר את רטנר בשום מחיר: "גם תמורת 20 מיליון ש"ח אני לא אמכור את רטנר להפועל ת"א".