$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הפועל ת"א תערער: "לא ניתן להשלים עם זה"

האדומים נענשו בהפחתת נקודה בפועל ומתכוונים להיאבק בהחלטה עד הסוף

הדר יעקבי
הדר יעקבי   09.02.25 - 14:14
Getting your Trinity Audio player ready...

זעם בהפועל ת"א בעקבות החלטת בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל. אחרי הפחתת הנקודה בפועל, האדומים מתכוונים לערער על ההחלטה לבית הדין העליון של ההתאחדות. בהפועל ת"א טוענים שהם מתכוונים להלחם בנושא, ושההחלטה מנוגדת באופן מובהק מהתקנון החדש.

הודעת הפועל ת"א: "ההחלטה שהתקבלה היא כזו שלא ניתן להשלים עמה, בשום מובן ואופן. לא נקבל ענישה שמטרתה היא "למען יראו וייראו", תוך חריגה מסמכותו של בית הדין, אשר השית עונש שכלל לא התבקש ע"י התובע, אינו מופיע בתקנון שאושר ע"י ההתאחדות לכדורגל וגרוע מכך, ניתן בקלות בלתי נסבלת.  אנו נגיש ערעור על ההחלטה השגויה מאוד שהתקבלה - ונילחם על כל נקודה שהרווחנו ביושר ובמאמץ רב על כר הדשא".