הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ניסנוב: "ספרא וינאי הם חלום של כל אוהד"

בעלי הפועל לשעבר ל-5 באוויר: "העתיד ורוד. לא מבין את המקללים בכדורסל"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   04.03.25 - 15:49
Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
(אלן שיבר)

איציק ניסנוב מתח לא מעט ביקורת על דיוויד מינצברג בעונה שעברה, אבל היום (שלישי) שמענו את בעלי הפועל ת"א לשעבר מדבר אחרת. ניסנוב דיבר ב"5 אוויר" ושפע מחמאות לניהול של אדמונד ספרא בהפועל ת"א.

"לא מופתע ממה שקורה עם ספרא", איציק ניסנוב פירגן, "הפועל ת"א בכדורגל ובכדורסל בידיים של בעלים שהם חלום של כל אוהד. אם היית אומר לי לפני כמה שנים שמשפחת ספרא תהיה הבעלים של הפועל ת"א בכדורגל, הייתי אומר לך שאתה משוגע. הפועל ת"א מתנהלת מקצועית וניהולית מאוד נכון, והיא תחזור להיות בקרוב בין 4 המועדונים המובילים בישראל, כולל מאבק על תארים. הפועל ת"א מתנהלת בצורה מופתית, הביאו מנכ"ל בעל שיעור קומה ואנשי מקצוע מאוד טובים. מגיעים 18 אלף אוהדים למשחק בליגה הלאומית, העתיד של הפועל ת"א ורוד, ואני חושב שזה יקרה בהדרגה".

"אני לא הולך למשחקים כי קשה לי בגלל המתח, אבל שרון ניסנוב כן הולך", הוא המשיך, "יהיה בהפועל ת"א בעונה הבאה אם תעלה לליגת העל 15 אלף צופים. ספרא זו משפחה ציונית, וצריך לשבח ולברך אותם. אני מקווה שה-200-300 חוליגנים מהאולטראס לא יצליחו לקלקל את זה".

לעומת זאת, ניסנוב יצא להגנת עופר ינאי: "בא בעלים שמשקיע מיליונים, מביא כוכבים ועושה הכל כדי להתחרות במכבי ת"א. יש לו אולם קטן של 3,000 צופים, הגיוני שהוא רוצה להתרחב. בא לך בעלים שהוא חלום של כל אוהד ועושים לו שם את המוות, אני לא מבין את זה. יש מצב שכן ישברו את עופר ינאי, כי לא כל אחד יכול לעמוד בצומת שמקללים אותך".

"קחו את עצמכם במקום עופר ינאי. אתה משקיע קרוב למאה מיליון ש"ח ויש לך אולם של 3,000 צופים. אתה משקיע כסף ויש 8,000 אוהדים שרוצים לעבור לאולם גדול יותר שהוא אולם עירוני, זה לא אולם של מכבי, אז למה להתנגד?".