הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הולכת עליו: הפועל ת"א תפנה לרועי גורדנה

קשר ב"ש מטרה מרכזית לקיץ לצד אסף צור. פיבן צפוי להעדר, ישראלוב יפתח?

תומר לוי
תומר לוי   21.03.25 - 07:30
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל תל אביב תמשיך היום (שישי, 15:00) במסע החזרה שלה לליגת העל כאשר תפגוש את הפועל עפולה. החבורה האדומה של אליניב ברדה מחזיקה בפסגת הליגה הלאומית עם 66 נקודות, ובמקביל למאבקי הצמרת היא גם מביטה קדימה אל עבר הקיץ.

בקבוצה קיבלו החלטה להגיש הצעה רשמית בשבועות הקרובים על רועי גורדנה, שלא צפוי להמשיך בהפועל באר שבע, במטרה לצרף אותו בקיץ. בכלל, אצל האדומים צפויים להתרחש שינויים רבים כאשר לא מעט שחקנים צפויים לעזוב על מנת להעמיד סגל שיהיה ראוי לליגת העל, במידה ואכן תעלה הקבוצה בחזרה לליגה הבכירה. 

כעת, בהפועל תל אביב רוצים להבטיח את העלייה כמה שיותר מהר על מנת להעלות הילוך בהכנות לעונה הבאה. שיחות עם סוכנים כבר נעשו, כאשר גם השוער אסף צור נמצא חזק בפנקס של האדומים.

מי שאמור להשאר גם בעונה הבאה הוא שחר פיבן, אך הוא צפוי להיעדר מהמשחק הקרוב נגד עפולה בעקבות מחלה. מי שעשוי להכנס להרכב על חשבונו הוא אור ישראלוב כאשר עידו וייר עדיין פצוע וייעדר גם כן. שינוי נוסף בהרכב צפוי להיות רותם חטואל שאמור לפתוח על חשבונו של ארי כהן כאשר בהתקפה מילאן מקאריץ' עדיין פצוע ולא יהיה בסגל.

ההרכב המשוער: רובי לבקוביץ'; אור ישראלוב (הרמן), גוראן אנטוניץ', זיו מורגן, יזן נאסר; גוני נאור, אנריקה ג'וקו, לירן רוטמן; רותם חטואל, סתיו טוריאל ואיתמר שבירו