הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

עופר ינאי: "מיציץ' ויאבוסלה? אולי כבר העונה"

צפו בבעלי הפועל: "מכבי צריכה להיות בעדנו. הקללות? אני מביא תוצאות"

נועה פופלינגר, שליחת ערוץ הספורט לסמוקוב   08.04.25 - 22:27
Getting your Trinity Audio player ready...

הפועל תל אביב עלתה הערב (שלישי) ליתרון 0:1 בסדרת גמר היורוקאפ מול גראן קנריה לאחר ניצחון 65:74 בסמוקוב וכעת היא רחוקה 40 דקות בלבד מהבטחת התואר והכרטיס ליורוליג בעונה הבאה.

בסיום, עופר ינאי דיבר: "היה בהתחלה רעיון גולמי, להביא מלא שחקנים מוכשרים. אחרי זה רצינו להביא מנצח על התזמורת והקונספט היה להביא הרבה כישרון, מרכיבים מעולים לסלט, השף הוא זה שיסדר את זה. לא חושב שהייתה אפשרות לבנות משהו אחר בשנה הזו, חושב שהצלחנו מהאסטרטגיה הזו להוציא את המקסימום. אנחנו רגע מלעשות היסטוריה".

ינאי המשיך: "אני מכיר בגודל השעה. הסיפור של הפועל מבטא את היכולת לשנות. במדינה שלנו יש הרבה אנשים מתוסכלים שלא חושבים שאפשר לשנות דברים. בכדורסל היה הכי קשה לייצר שינוי, כי הייתה קבוצה אחת בלבד ביורוליג, והנה אנחנו מתקרבים לזה".

על הקללות שממשיכות מחלק מהאוהדים: "אני חושב שצריך לשאול אותם מתי זה יפסיק. לכל אחד יש תפקיד בהצגה. התפקיד שלהם לקלל אותי, התפקיד שלי לספוג ולהמשיך להביא תוצאות".

על המקום ביורוליג בעונה הבאה והבקשה לרישיון ארוך טווח אמר: "הפועל ת"א, ככל שתזכה במפעל, מובטח לה מקום ביורוליג. בנוסף הגשנו בקשה לרישיון. אנחנו עובדים במטרה להביא קולות לטובתנו, מכבי? אני חושב שהיא צריכה לתמוך בבקשה שלנו לרישיון B. זה אמור לעשות כל כך טוב לכדורסל הישראלי. שמעון מזרחי הוא חתן פרס ישראל, לא חתן פרס מכבי. אני חושב שהוא יהיה בעד".

ינאי על השמות הגדולים: "מיציץ' ויאבוסלה? לקראת התפתחויות שם, אפילו אולי להגעה העונה. נצטרך לקבל החלטות בזמן שיא. לא רציתי לערב את איטודיס בזה לפני המשחק. אדבר איתו עכשיו ונראה איזה החלטות נקבל".