הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

תוצאה חמישית בטיבה בארץ לאבוהאיי במרתון

האצן ממכבי ת"א קבע 2:07:26 בסביליה והדיע למקום ה-11. מלדה סיים 15. טפרי הגיע חמישי בחצי מתרון נאפולי

רותם פלדברג
רותם פלדברג   23.02.25 - 15:33
Getting your Trinity Audio player ready...
טובי רצי המרתון של ישראל השתתפו היום (ראשון) בשתי תחרויות ריצה גדולות, האחת מרתון סביליה היוקרתי, והשנייה חצי מרתון נאפולי.

בספרד נרשמו תוצאות מרשימות ביותר. יטאיאו אבוהאיי (מכבי תל אביב) הגיע למקום ה-11, השיג תוצאה נפלאה כשקבע 2:07:26 שעות ושיא אישי חדש, תוצאה שהיא גם חמישית בטיבה בכל הזמנים. בוקאיו מלדה (הפועל עמק חפר) שהגיע מעט אחריו למקום ה-15, קבע גם הוא שיא אישי עם 2:07:40 שעות ותפס את התוצאה ה-6 בטיבה בכל הזמנים. טסמה מוגס (מכבי תל אביב) זינק ולא השלים את הריצה. 

"התחרות הייתה מעולה עם מסלול נהדר״, אמר אבואהיי בסיום, ״אומנם רציתי וקיוותי לרוץ יותר מהר ממה שרצתי ,אבל בהתאם לאיך שהתפתחה הריצה בסופו של דבר אני שמח ומרוצה מהתוצאה. אין ספק שתוצאה חמישית בכל הזמנים זה יפה, אבל אני מאמין ויודע שאני שווה יותר מזה ומפה נשאר רק לעלות״.

באיטליה, מארו טפרי (מכבי תל אביב) זינק טוב היה לאורך רוב הריצה בין המובילים ואף עבר את ה-10 ק״מ אחרי 28:10 דקות בלבד. לבסוף, טפרי השלים את חצי המרתון ב-1:01:02 שעות וסיים במקום החמישי.