הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

נוסייר מזראווי סירב, יונייטד לא לבשה בגד גאווה

בקבוצה תיכננו לעלות עם ז'קט ייעודי כתמיכה בלהט"ב, אך המרוקאי לא רצה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   04.12.24 - 13:17
Getting your Trinity Audio player ready...

לאחר החשיפה באנגליה לגבי הקפטן היחיד בפרמייר ליג שלא היה מוכן לענוד סרט קפטן עם צבעי הגאווה, באתלטיק חושפים היום (רביעי) סיפור נוסף שקשור בנושא, הפעם מכיוונה של מנצ'סטר יונייטד. 

לפי האתלטיק, שחקני הקבוצה היו אמורים לעלות ביום ראשון האחרון למשחק הליגה מול אברטון עם ז'קט של אדידס לתמיכה בקהילת הלהט"ב, אך הדבר לא קרה בסופו של דבר לאחר שנוסייר מזראווי סירב להצטרף ליוזמה. 

בימים אלו של השנה מתקיים ה'Rainbow Laces period', מספר ימים שתומכים בקהילה הלהט"בית. במהלך השנתיים האחרונות, ביונייטד תמכו בקהילה בעזרת ביגוד מותאם בתקופה זו של השנה וכך תיכננו לעשות גם הפעם.

"השנה, יונייטד תיכננה ללבוש ז'קט בלבד, אך המרוקאי שהגיע בקיץ אמר לחבריו לקבוצה שהוא לא מוכן ללבוש את הז'קט וציין את אמונתו המוסלמית כסיבה", נכתב, "הצוות החליט שאף אחד לא ילבש את הז'קט כך שמזראווי לא יראה בפומבי כיחיד שלא לובש אותה".

באתלטיק חושפים כי בחדר ההלבשה, היו מספר שחקנים שלא אהבו את ההחלטה שהגיע כתוצאה מרצונו של מזראווי.