הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מאבק האליפות נפתח? תמונת המצב באנגליה

מהחלוץ החדש של ארסנל, דרך האנרגיה של סיטי ועד המשחקים הקשים של ליברפול

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   16.02.25 - 09:32
Getting your Trinity Audio player ready...
לא סגור כמו שחושבים. ליברפול אמנם תשחק היום (ראשון) מול וולבס ותוכל להעלות את הפער מארסנל השנייה לשבע נקודות, אך התוצאות הטובות של התותחנים מול לסטר ושל סיטי מול ניוקאסל מכניסות חיים למאבק האליפות באנגליה.

לליברפול, שאיבדה נקודות מול אברטון, מחכה שבוע לא פשוט שכולל משחקים מול אסטון וילה ומנצ'סטר סיטי. הם עדיין פייבוריטים לזכות באליפות, אך לאחר שחצו את רף ה-90% כרגע אופטה מעניקה להם סיכוי של 83.4% בלבד לתואר.

בסקיי ספורט התייחסו: "מיקל מרינו הבקיע שני שערים לארסנל ונראה כמו החלוץ שהיה חסר להם, ההפתעה של ארטטה עבדה. איתן נוואנרי נראה טוב מאוד וההתקפה שם מתחילה להרגיש הגיונית פעם נוספת".

"מנצ'סטר סיטי שיחקה את המשחק הכי טוב שלה העונה. עדיין יש לה תאבון והשחקנים החדשים שהגיעו בינואר נראים טוב", המשיך אתר הספורט המוביל בבריטניה. "האנרגיה של מרמוש הכניסה שחקנים לחיים". ה-BBC המשיך: "מרמוש יוריד מהעומס על הולאנד. משנה הכל".

מארק גולדברידג', לעומת זאת, היה סקפטי: "ארסנל תתקשה להישאר במאבק האליפות. אין שום דבר מקדימה". ליברפול תרצה להעלות את ההפרש לשבע נקודות במשחק מול וולבס, כשארסנל עם שבוע מנוחה אך תפגוש את ווסטהאם, נוטינגהאם פורסט ויונייטד במשחקיה הבאים. ליברפול מול וילה וסיטי בחוץ ואז מול ניוקאסל באנפילד.