אכזבה באלנד רואד: אחרי רצף של חמישה ניצחונות ליגה רצופים, לידס יונייטד סיימה רק ב-1:1 היום (שבת) מול ווסט ברומיץ'. מנור סולומון פתח בהרכב, רשם 79 דקות והיה בינוני. לידס ממשיכה להוביל את טבלת הצ'מפיונשיפ עם 76 נקודות, אבל השנייה בטבלה שפילד יונייטד תוכל לצמצם את הפער לשלוש נקודות - אם תנצח את קווינס פארק ריינג'רס.
לכל מה שקרה היום במשחקה של לידס
סולומון, שעלה למשחק אחרי שני משחקים שבהם לא כבש או בישל, המשיך לקבל את הקרדיט בהרכב של דניאל פארקה - ופתח טוב את המשחק, כמו כל הקבוצה שלו. בדקה התשיעית, לידס גם באה על שכרה - לאחר הגבהה של דניאל ג'יימס שמצאה את הנגיחה של ג'וניור פירפו, וזה 0:1.
לאחר מכן, לידס - ואיתה גם סולומון - ירדו ביכולת - ברומיץ' השתלטה על המשחק, ובדקה ה-39 גם השיגה את השוויון: ג'ון סוויפט הגביה לתוך הרחבה, שוער לידס מרלייה לא יצא טוב - ודארנל פורלונג נגח פנימה. 1:1 בהפסקה.
עם פתיחת המחצית השנייה, לידס פתחה עם הרבה מאוד אנרגיות - וסולומון הגיע להזדמנות הכי טובה שלה. כדור ארוך של ג'ואל פירו הגיע לישראלי, שבדקה ה-47 ניסה לבעוט אבל נבלם ע"י בלם של ברומיץ' והכדור יצא לקרן. הישראלי המשיך להיות אקטיבי, אבל היה רחוק מהשער - והוחלף בדקה ה-79 ע"י וויליאם ניונטו.
סולומון סיים את 79 הדקות שלו עם שלוש בעיטות לשער, שתי מסירות מפתח (אחת לשליש האחרון), 22 מ-23 מסירות שהושלמו, כדור רוחב אחד מוצלח מארבעה ניסיונות, סחיטת עבירה אחת ו-42 נגיעות בכדור. מכאן, סולומון ולידס ימשיכו הלאה - וביום ראשון הבא יתארחו אצל פורטסמות'.
לידס רצתה להמשיך את המומנטום (getty)
בדקה התשיעית היא נהנתה משער של פירפו (getty)
אבל ספגה שוויון עוד בחצי הראשון (getty)
סולומון רשם 79 דקות בינוניות (getty)
התחנה הבאה: פורטסמות` בחוץ (getty)