$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
ליגה סדירה 2024-2025
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 16 14 2
2 הפועל ירושלים 16 12 4
3 הפועל תל אביב 16 13 3
4 מכבי עירוני רמת גן 16 10 6
5 הפועל חולון 16 10 6
6 בני הרצליה 16 9 7
7 הפועל באר שבע/דימונה 16 7 9
8 הפועל גליל עליון 16 6 10
9 עירוני נס ציונה 16 6 10
10 הפועל עפולה 15 6 9
11 קריית אתא 16 5 11
12 הפועל גלבוע/גליל 15 6 9
13 אליצור נתניה 15 4 11
14 הפועל חיפה 15 2 13
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"אנחנו לא תמיד יודעים מה אנחנו עושים"

קטש: "הבעיה האחרונה שלנו זה אופי". סורקין: "השלשות? אני עוד לא באנקר"

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   02.02.25 - 23:00
Getting your Trinity Audio player ready...

מכבי תל אביב ניצלה את המעידות של הפועל תל אביב והפועל ירושלים והשיגה ניצחון 87:98 חשוב על יריבה לא פשוטה בכלל - מכבי רמת גן, שכבר ניצחה העונה את האדומות (את ירושלים בליגה ואת ת"א בגביע ווינר).

בסיום ההתמודדות, מאמן הקבוצה עודד קטש דיבר: "בחצי הראשון עשינו עבודה טובה הגנתית בעיקר על מקולום והובר. ואז יש מומנטום ולחץ ונכנסו להם השלשות. צריך לתת להם קרדיט כי הם קבוצה טובה. אבל חזרנו לשחק את הכדורסל שלנו וזה מה שניצח לנו את המשחק. אני לעיתים מרוצה ולעיתים לא מהכדורסל שלנו אחנו עדיין בתהליך אנחנו לא תמיד יודעים מה אנחנו עושים בגלל מיעוט אימונים בגלל פציעות. יש לנו כמה מנהיגים, חלק שקטים. הבעיה האחרונה שלנו זה האופי, יש לנו בעיות אובייקטיביות אחרות השתמשו בביטויים שאני לא מתחבר אליהם. תמיד אני אומר שאם אנחנו עושים את המקסימום שום דבר לא יכול להיות מביך או מביש".

"הקהל תמיד צודק, אנחנו צריכים לשלוט בדברים שתלויים בנו. אני הראשון שמוכן לקחת אחריות על הדברים שאני אחראי עליהם אבל זה לא עניין שלי, שחקנים צריכים לשלוט במה שהם יכולים. גם הקבוצה עם ווייד, לורנזו, בונזי וג'וש, שרצה והייתה מגובשת, בשבועות כפולים התקשנו מאוד. הפסדנו גביע אחד אחרי מחזור כפול וגביע אחרי סדרת פלייאוף עם פאו, זה האתגר שלנו. לפרקים אני לא נהנה, לפרקים כן. תמיד יוצא לי לדבר עם מאמנים בינינו לעצמנו בסוף זה מקום עבודה. יש תקופות טובות יותר ויש פחות, זו החוויה כמו שמפסידים ומנצחים זה רק עושה את זה יותר מתוק. כל מי שעובר את העונה שאנחנו עוברים יהפוך אותנו לטובים יותר במה שאנחנו עושים".

מי שהצטיין בשורות הצהובים הוא רומן סורקין, שסיים עם 22 נקודות, וסיכם: "השלשות? אני עדיין לא באנקר. עבדתי קצת על הקליעה. נותנים לי בצוות ביטחון וזה בא לידי ביטוי. אני מסכים עם קטש שאומר שהכל לא הולך פשוט. זה התירוצים הקבועים שלנו אבל אנחינו טסים פי 2 מכולם ויש לנו סגל קצר. זה מה יש ועם זה ננצח. אנחנו מכבי ת"א. אמא ביציע נתנה לי הרבה כוחות. היא הבן אדם שאני אוהב הכי הרבה בעולם. עוברת עלינו תקופה קשה. אולי אני מביא לה שקט לפעמים. מנסה להיות בן יותר טוב ולעשות אותה מאושרת. הטרייד ב-NBA מטורף. זה תפס אותי בבוקר. לדעתי לייקרס הרוויחה אני רוצה לקנות גופיה של דונציץ'".

המאמן המפסיד, שמוליק ברנר: "אי אפשר לבוא מול קבוצת יורוליג לתת להם פור ואז להתחיל לשחק. אנחנו פה בשביל לנצח ולא רק לתת כבוד, היו הזדמנויות שרומן הרג אותנו כמה שלשות שבדרך כלל אחיה איתן אבל מול קבוצה כזו גדולה ואגרסיבית זה היה קשה לחזור. אהבתי את האנרגיות הנכונות יותר, בעיקר לא אהבתי את הביטחון בהתחלה ואת האנרגיות בהתחלה, גאה ששינסנו מותניים וחזרנו לעצמנו. היינו מאוד קרובים, חבל. יש להם פור, הם יותר עמוקים אנחנו מסוגלים להתמודד הוכחנו בעבר ונוכיח בעתיד פשוט צריכים גישה נחושה ובטוחה בעצמה מההתחלה, אני גאה בחבר'ה באיך שחזרתם".

על גאלינט: "כן, מעריכים אותו. היינו תקופה ביחד, דרכנו ייפרדו. הוא ילך למקום שיביא את היכולות שלו לידי ביטוי, לפעמים זה לא מתחבר אני בטוח שיצליח יותר במקום אחר ואנחנו נמשיך בלעדיו ונחפש אפשרויות להתחזק במקומות אחרים. יש לנו צרכים, אנחנו חסרים במקומות ספציפיים".