ליגה סדירה 2024-2025
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 הפועל תל אביב 19 16 3
2 מכבי תל אביב 18 15 3
3 הפועל ירושלים 18 14 4
4 מכבי עירוני רמת גן 18 11 7
5 הפועל חולון 18 11 7
6 בני הרצליה 18 10 8
7 עירוני נס ציונה 18 8 10
8 הפועל באר שבע/דימונה 18 8 10
9 הפועל גליל עליון 19 7 12
10 הפועל גלבוע/גליל 18 7 11
11 הפועל עפולה 18 6 12
12 קריית אתא 18 6 12
13 אליצור נתניה 18 6 12
14 הפועל חיפה 18 2 16
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

רוקאס יוקובאיטיס: "היה קשה לצפות בדרבי מהצד"

גארד מכבי: "חזרה לפרקט? אתאמן היום לראשונה עם מגע ונראה איך ארגיש"

עמרי מנהיים
עמרי מנהיים   05.03.25 - 11:23
Getting your Trinity Audio player ready...

תכף היא ממריאה. מכבי תל אביב תצא בקרוב לצרפת לקראת משחק היורוליג נגד וילרבאן, אך בינתיים הצהובים ביקרו בבית החולים דנה לילדים באיכילוב, שם התפנו השחקנים לשמח ילדים יחד עם חברת "צ'רי ישראל".

מי ששוחח עם ערוץ הספרוט לקראת המשחק ואחרי הדרבי הוא רוקאס יוקובאיטיס: "כל העונה כזאת. כל משחק הוא חשוב, עכשיו היורוליג הולכת להיגמר, אבל בשבוע שעבר ניצחנו את פנרבחצ'ה ועכשיו אנחנו עם אותו מאזן כמו בולוניה. אז אני חושב שהמטרה המרכזית שלנו היא לנצח בכל משחק ולטפס קצת בטבלה, כי אנחנו לא יכולים להגיע לפליי-אין, אבל התחושה הטובה של לטפס בטבלת היורוליג היא חשובה לפני המשחקים המכריעים בליגת העל. המשחק נגד וילרבאן הוא  משחק חוץ, אבל כל המשחקים העונה הם משחקי חוץ, אז אנחנו לא מודאגים מזה. אבל כמובן שהם קבוצה אתלטית, חווים עליות וירידות כל העונה ואני חושב שאחרי הניצחון על פנרבחצ'ה הביטחון שלנו ביורוליג ברמה טובה. אנחנו הולכים לנסות ולנצח את המשחק, אין שאלה לגביי זה".

"אני אוהב לעשות שמח מחוץ לפרקט, אני חושב שזה חשוב להיות כריזמטי במצבים האלה, לא רק להיות מפוקס על הפרקט, אלא גם מחוצה לו".

"זה לא קל לשבת בצידי הפרקט ולראות איך הדרבי התפתח. נראה, עכשיו עברו שבועיים או כמעט שלושה והמצב משתפר בוודאות מיום ליום. אנסה יחד עם הצוות הרפואי והמקצועי להצטרף לאימונים עם מגע ונראה מה יהיה. כרגע קשה להגיד מה יהיה, היום יהיה האימון הראשון שלי עם הקבוצה ועם מגע ונראה איך אני מרגיש".

"הדרבי היה משחק צמוד, כשישבנו ג'יילן הורד ואני ישבנו על הספסל הרגשנו שאנחנו יכולים להוסיף משהו טוב לקבוצה. היה טוב לראות את האווירה, איך הקבוצה מרגישה לשחק משחק חוץ בהיכל. היה לנו קרב חוץ ראשון מול הפועל והמשחקים החשובים ביותר עוד לפנינו. אני מקווה שכולם יהיו כשירים לשחק ואז נראה מה יהיה".