אולסטאר 2025 מספק לנו משחק כוכבים ושלל תחרויות, אך גם ראיונות יוצאי דופן. אחד מהם הגיע מצידו של ג'ייקובן בראון, שמככב היופ (שישי) בקבוצה של ים מדר, לצד חברו לקבוצה לשעבר תומר גינת בהפועל תל אביב.
"גינת זה הבחור שלי, יום אחד נשוב לשחק יחד", הצהיר גארד עפולה. "אני לא פורש עד שנשחק ביחד עוד פעם אחת אחרונה. ים מדר? עוד לא שיחקתי איתו, אני מנסה לעבוד על זה, האם זה יכול לקרות בנבחרת ישראל? זה כבר התפקיד של קאדין קרינגטון". צפו בראיון המלא של בראון בנגן הוידאו למעלה>>
ראיון מצחיק נוסף סיפק לנו רומן סורקין, שנחת בארץ רק לפני שעה קלה מבלגרד, שם ניצחה אמש מכבי ת"א את מונאקו, והציע מחווה לראיון האגדי של אפי בירנבוים: "לא הצלחתי לישון בטיסה, עשיתי מאמצים מאוד גדולים להגיע משדה התעופה!", אמר הסנטר. "ים מדר התקשר אליי וביקש שאני לא אוותר ואשחק חזק, ומסתבר שהוא לא יכול לשחק. אני פה בשביל לתת את הגב בשביל טים מדר. הטראש טוק שלו נגדי בדרבי? רק שאלה אחת יש לי, למה מוטלי עם נעליים צהובות?"
צפו בראיון המלא של סורקין בנגן הוידאו למטה>>