ליגה סדירה 2024-2025
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 25 21 4
2 הפועל תל אביב 25 22 3
3 הפועל ירושלים 25 19 6
4 בני הרצליה 26 15 11
5 הפועל חולון 26 14 12
6 מכבי עירוני רמת גן 26 13 13
7 הפועל גלבוע/גליל 26 12 14
8 הפועל באר שבע/דימונה 26 12 14
9 עירוני נס ציונה 25 12 13
10 הפועל גליל עליון 26 11 15
11 הפועל עפולה 26 9 17
12 אליצור נתניה 26 8 18
13 קריית אתא 25 8 17
14 הפועל חיפה 25 3 22
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הפועל ת"א מתכוונת להקים מחלקת נוער נפרדת

פגישת הניסיון להבנות עם מפרקי העמותה פוצצה, ינאי קרא לחקור את ההתנהלות

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   22.04.25 - 15:19
Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
(אלן שיבר)
לא הגיעו לפתרון. הבוקר (שלישי) התקיימה במשרדי המפרקים של עמותת הפועל אוסישקין, עו"ד אורי גאון ועו"ד ליזה חדש, פגישה עם עופר ינאי בעלי הפועל תל אביב, צחי רייכנשטיין מנכ"ל חברת הניהול ועורכת הדין, רונית אמיר, ממשרד ארנון.

במסגרת אותה שיחה, ינאי הציג בפני המפרקים את הטענות בנוגע לאופן ההתנהלות מול הפועל ת"א שבבעלותו. במקביל, ינאי הציף בין היתר מספר טענות מהצד שלו, בין היתר טען להפרות הסכם, משיכת כספים שלא כדין לכאורה ואי עמידה בהתחייבויות. לאור זאת, הובהר שהפועל ת"א אינה רוצה שום קשר עתידי עם העמותה וסבורה כי על המפרקים לחקור התנהלות זו. 

בהמשך, הפועל ת"א הבהירה שהיא מתכוונת להקים פעילות נוער ומוכנה לקלוט לתוכה גם את שחקני הנוער, הנערים והנוכחיים הרשומים בעמותה. אנשי הפועל ת"א הבהירו שהם מוכנים לקלוט את הפעילות הקהילתית של העמותה (הפועל שווים) בתנאי שלאחר תקופת זמן מסוימת תוכל לגבש עמדה האם להמשיך בפעילות זו.

ינאי הסביר כי 19 האחוזים מהמניות שיש לעמותה בחברת הניהול הן בעלות זכויות מוגבלות מאד ללא זכות לדיבידנד ומכירתן כפופה לזכות סירוב ראשונה שמוקנית לחברה שלו. מבחינתו אין מניעה שהמפרקים ינסו למצוא קונה ויחזרו אליו בעניין זכות הסירוב.

מנגד, המפרקים אמרו שהם עדיין בשלבי בדיקה, אבל הם רוצים להבין מדוע שהפועל ת"א לא תישא בחובות המס של העמותה בגין פעילות הקבוצה הבוגרת. אנשי הפועל ת"א טוענים שהמפרקים אף אמרו שהם עדיין בשלבי בדיקה, אבל שיש מקום לבחון את העסקה בכללותה, כולל אפשרות שהמכירה תבוטל. עופר ינאי הגיב לאפשרות שהמכירה תבוטל בצורה נחרצת: ״המשמעות תהיה סיום דרכה של הפועל תל אביב״.

לטענת אנשי הפועל ת"א, המפרקים העלו דרישות שהם לא יכולים לקבל ולכן הפגישה הסתיימה ללא תוצאות.