הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"יכולה להיות עונה היסטורית": הפועל ב"ש בטירוף

צפו. החגיגות לתוך הלילה, הזריקה שקיבל דן ביטון עוד לפני המשחק ומצבו לקראת המשחק בשני

תומר לוי
תומר לוי   28.02.25 - 06:52
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל ב"ש בטירוף לאחר ה-0:2 הגדול אמש (חמישי) על מכבי חיפה ברבע גמר גביע המדינה ווינר. לאחר החגיגות בחדר ההלבשה, השחקנים גם יצאו לחגוג את ההעפלה לחצי הגמר. "בלתי שבירים זה לא סיסמא, זה מי שאנחנו", אמרו בסיום בקבוצה, "תמיד עם רגליים על הקרקע, באנו לעבוד מהרגע הראשון וגם האוהדים היו נפלאים. לא השארנו סיכוי לחיפה".

כל שחקני ההרכב והמחליפים קיבלו מחמאות גדולות לאחר הניצחון, אך את מיטב המחמאות סחט לוקאס ונטורה, שסיפק משחק מעולה, סגר את כל האמצע והיה רמה מעל המשחק. "זה לא משנה כבר מי משחק, השיטה פשוט תפסה וכולם מבינים מה התפקיד שלהם וכולם שחקנים טובים, גם אם המאמן נמצא ביציע", הוסיפו בקבוצה, "אנחנו נהנים מאוד וזה לא פחות חשוב. זו יכולה להיות עונה היסטורית".

שחקן נוסף אמר לאחר המשחק: "אחרי נתניה האסימון נפל שאפשר לעשות את זה. יש לנו גם את היכולת, גם את האופי וגם את הניסים הגלויים שצריך אותם. אנחנו באמת בלתי שבירים". 

במועדון גם שיבחו את רן קוז'וק: "הוא בנה משהו מדהים עם אופי. הוא מאמן אמיץ ולא פחד במשחק כל כך גורלי לתת לאופיר מרציאנו את המקום בהרכב והרוויח אותו עד סוף העונה". 

דן ביטון, כובש הצמד, עלה לשחק עם פציעה בבוהן בכף הרגל. הוא קיבל זריקה לפני המשחק ועלה לשחק עם כאבים חזקים. גם על המשחק ביום שני בטרנר הוא לא מוכן לוותר. בשער השני של ביטון, עבודת ההכנה הנפלאה הייתה של גורדנה וסטויאנוב, שקיבלו מחמאות גם כן.

במשחק ביום שני מול מכבי חיפה, מיגל ויטור יחזור לסגל וככל הנראה גם להרכב. גם ניב אליאסי צפוי לחזור לשער.