$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ביזאר איטלקי: הסיפור המוזר של אקס מילאן

אבאטה פוטר מטרנאנה אך הוחזר אחרי שלוש שעות לתפקיד. הפרטים המלאים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   07.02.25 - 17:23
Getting your Trinity Audio player ready...
סיפור ביזארי מגיע מאיטליה. המגן הימני לשעבר של מילאן, איגנסיו אבאטה, פוטר תחילה מאימון טרנאנה מהליגה השלישית באיטליה, כאשר על פי הדיווחים הסיבה לכך הייתה שהחליט להשאיר את בנו של נשיא המועדון, מתיאה דילסאנדרו מחוץ לסגל. השחקנים דרשו מנשיא המועדון להחזיר אותו והנשיא דילסאנדרו נענה לבקשתם ושינה את דעתו, כשהמאמן המזוהה עם מילאן שב לתפקיד לאחר שלוש שעות בלבד.

על פי הדיווחים בעיתון הגאזטה האיטלקי, המועדון מהסרייה C כבר מצא מחליף, כשפאביו ליברני, שאימן בעבר בליגה הבכירה באיטליה, בקבוצות כמו סלרניטנה וקליארי היה על סף חתימה, אבל השחקנים קבעו פגישה עם נשיא המועדון, דילסנדרו ושכנעו אותו להחזיר את אבאטה לתפקיד.

אבאטה, שטרנאנה היא קבוצת הבוגרים הראשונה שאותה הוא מאמן, זכור בעיקר מתקופתו כמגן ימני ברוסונרי, שם שיחק כ-14 שנים, וכעת נמצא בתחילת דרכו כמאמן בוגרים, לאחר שאימן בקבוצת הנערים של מילאן (U16) שם החל את דרכו לאחר שפרש ממשחק פעיל.

בקיץ האחרון עזב את קבוצת הנערים של מילאן וחתם בקבוצה מהליגה השלישית באיטליה, איתה אבאטה חווה עד כה עונה מצוינת כאשר היא במקום השני בטבלה וחזק במאבק על העלייה, מה שאולי עשוי להסביר את רצון השחקנים להשאירו במועדון.