הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אצטדיון שלם נגדו: מאחורי הבוז לאסנסיו

המשחק של ריאל מול סוסיאדד הופסק בשל צעקות "תמות". ההסברים שהוצעו בספרד

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   27.02.25 - 12:24
Getting your Trinity Audio player ready...
Getty
Getty
ראול אסנסיו רק בן 21 ובעיצומה של העונה הראשונה בבוגרים, אבל כבר עכשיו אחד השחקנים הבולטים ביותר של ריאל מדריד. חצי גמר גביע המלך אמש (רביעי) של אלופת אירופה מול סוסיאדד הופסק לאחר שהבאסקים צעקו עליו "תמות", מה שאף הוביל להחלפתו בחצי.

קרלו אנצ'לוטי יצא להגנתו: "הצעקות השפיעו עליו, הוא הוחלף בגללן ובגלל שהיה לו צהוב. אף אחד לא אוהב את זה שצועקים עליו 'תמות'. לכן העדפתי לספסל אותו".

למרות זאת, כעת עולה השאלה של למה צעקו את זה דווקא לאסנסיו. הסבר אפשרי אחד הוא כמובן פרשת הפצת סרטוני המין של חבריו לקבוצה עם קטינה בה הוא מעורב, כאשר הוא התקבל בבוז קשה גם בסן מאמס, בשני המקרים במגרשים באסקים, במה שעשוי להסתמן כמחאה של הבאסקים נגד השלטון המדרידאי. 

אסנסיו עצמו ניסה להסיר את שמו מהפרשה ללא הצלחה ואף הודה בכך שהעביר את הסרטונים, עבירה שעלולה להוביל למאסר, אך ממשיך לקבל אמון בריאל. בדו" השיפוט נכתב ש"ויניסיוס הקפטן פנה אליי בקשר לאסנסיו. היו צעקות חזרתיות וקשות מאוד, ולכן המשחק הופסק לכמה דקות".