ריאל מדריד יודעת לפגוע כשהיא מביאה כישרונות צעירים, בטח מברזיל. הדוגמא הבולטת ביותר היא כמובן ויניסיוס ורודריגו, שמובילים את החלק הקדמי של אלופת אירופה בימים אלה. האמנם, הבלאנקוס ידעו גם כישלון לא קטן שהגיע בקול תרועה רמה לברנבאו מארץ הסמבה.
מדובר על ריינייר, אותו היא החתימה בינואר 2020 לחמש וחצי שנים. "קאקה החדש" עדיין שייך לבלאנקוס, אך למעשה לא ערך הופעה אחת במדי הבוגרים. ריינייר פרץ במדי פלמנגו עם שישה שערים ושני בישולים ב-15 הופעות בליגה, כשמאמן נבחרת הנערים של ברזיל שיבח אותו: "אני רואה בו את התכונות של קאקה. הוא אוהב להיכנס לרחבה ולכבוש. יש לי הרבה אמונה בו אני בטוח שנראה אותו משחק ברמה גבוהה באירופה". לאחר שזכה בדאבל מרשים של הליגה והליברטדורס, ריאל פתחה את הכיס ושילמה 30 מיליון יורו.
אבל בחלוף הזמן, קשה להגיד שהקריירה האירה פנים לריינייר. הוא הושאל לדורטמונד על מנת להתפתח, אך בשנתיים בגרמניה כבש שער אחד ובישל אחד נוסף ב-39 הופעות. לאחר מכן הוא הושאל לג'ירונה, שם כבש רק שני שערים ונקלע לבעיית פציעות, מה שמנע ממנו למצוא בקלות את הקבוצה הבאה שלו. היחידה שהסכימה לשלם את משכורותו הייתה פרוזינונה. באיטליה הוא שוב נפצע וסיים עם שלושה שערים ב-23 הופעות.
ב-2024 ריאל ניסתה להיפטר מהחוזה שלו והוא נשלח בהשאלה לגראנדה שם הוא משחק עד היום. יש לו שער אחד בלבד בקבוצה של שון וייסמן, כשהוא לא נעשה צעיר יותר וכבר בן 23. העונה הוא פתח ב-14 משחקים בלבד, כבש שער אחד ובישל ארבעה נוספים, אך ההשוואות לקאקה ככל הנראה פגעו בו והוא כבר לא יממש את הפוטנציאל שחזו לו, על אף שיש לו חוזה אצל אלופת אירופה גם לעונה הבאה.
בכל אופן, ערכו הנוכחי עומד על 2.5 מיליון יורו, צניחה משמעותית מה-30 ששילמה ריאל. לצורך השוואה, דין דוד וקינגס קנגווה שווים את אותו הסכום לפי טרנספרמרקט.