$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

פעם כדורגלן, היום חוואי: בקהאם שלא הכרתם

צפו: מאכיל תרנגולים ומתרחץ באגם באחוזה של 24 דונם. מה השכנים חושבים? חייו החדשים של האגדה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.09.24 - 16:36
Getting your Trinity Audio player ready...
דיוויד בקהאם הוא כבר מזמן אחד האנשים המוכרים בעולם. לאחר הפרישה שלו מכדורגל, אחרי שהשיג אינספור הישגים על הדשא, כוכב העבר האנגלי המשיך בקריירה מוצלחת גם מחוץ לדשא, עם רכישת אינטר מיאמי. עם זאת, בימים האחרונים מתגלים חייו החדשים של האנגלי - בקהאם החוואי.

הבעלים של אינטר מיאמי פרסם ברשתות החברתיות שלו סרטון שמציג חלק קטן בחווה שלו באחוזה שבדרום-מערב אנגליה. בקהאם חשף את התרנגולות שלו, כמו גם את הצמחים והעצים שהוא מגדל ליד האחוזה, כשאשתו ויקטוריה אף פרסמה סטורי בו כתבה "תחזירו לי בבקשה את בעלי, אני לא מכירה אותו!".

אז מה זו האחוזה הזו בעצם, מה גודלה וכמה עלתה לזוג המלכותי של הכדורגל האנגלי? ובכן, החווה עלתה לבקהאמים 12 מיליון פאונד והיא כוללת שטח בגודל של 24 דונם. לשם השוואה, הבית של ראש הממשלה בנימין נתניהו בקיסריה הוא 1.4 דונם והאחוזה הכי גדולה בישראל עומדת על שטח של 11 דונם, פחות מחצי השטח של בקהאם.

האחוזה, שנבנתה על חורבות של שלוש חוות שונות, מכילה בתוכה תשעה חדרי שינה ומעניקה "תחושה כפרית אמיתית", כך לטענת התקשורת המקומית, שעוצבה ע"י מעצב הנוף הבריטי מרקוס בארנט. "רציתי מקום שאליו נוכל לברוח", הסביר בקהאם. 

בני הזוג בקהאם ביצעו שדרוגים בשטח ויצרו בור שחייה חיצוני "טבעי" ובו מים ממוחזרים - לצד בריכת שחייה, סאונה וג'קוזי. בנוסף, נבנו מטעים עם 23 סוגי עצים שונים במתחם, שמושך אליו אנשי מלוכה וידוענים בריטיים, ולצידם נבנה מגרש טניס עם יציע. 

בדיווחים השונים נכתב שבני הזוג בקהאם הגישו בקשה לבניית מנהרת מילוט במתחם, כאשר דיווחים אחרים מספרים על אוהל גלמפינג במחיר של 61,000 דולר שמדמה ספארי, ולצידו מטבח חיצוני הכולל תנור פחם מנירוסטה המשמש כשולחן אוכל גדול. 

בתוך הבית, בקהאם נהנה מחדר משחקים עם שולחן ביליארד, ובזמנו הפנוי הוא יכול לרדת למרתף היינות המצופה בלוחות עץ ובתוכו ספת קטיפה ירוקה, אח ועוד. כל השיפוצים והשדרוגים באחוזה מוערכים בכ-14.7 מיליון דולר, אך בקשה נוספת לבנות כביש גישה בעלות 12 מיליון פאונד הביאה את השכנים להתלונן על "ניסיון להפוך את האיזור הכפרי לפרבר".