$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"הגדול בהיסטוריה": טירוף ראמוס במקסיקו

40 אלף צפויים להגיע לבכורה של הרכש במונטריי. פרטים נוספים על ההחתמה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   07.02.25 - 14:07
Getting your Trinity Audio player ready...
סרחיו ראמוס הבלם הוותיק בן ה-38 הפתיע את עולם הכדורגל אתמול (חמישי) כשחתם במונטריי המקסיקנית. אקס ריאל מדריד יוצג בראשון הקרוב (9.2) לעיני 40,000 צופים שימלאו את אצטדיון ה- BBVA עד אפס מקום.

הספרדי יקבל את המספר 93, המציין את הדקה הקריטית שבה כבש בגמר האלופות מול אתלטיקו ב-2014. משחק הבכורה שלו עשוי להיות בשלישי הבא מול פורג' הקנדית במסגרת ליגת האלופות של צפון אמריקה.

אלוף אירופה לשעבר ירוויח 4 מיליון יורו לעונה ובנוסף ירוויח 2% ממכירות חולצתו. נשיא המועדון המקסיקני, חוסה אנטוניו 'אל טאטו' נורייגה נרגש מהגעתו של ראמוס כשאמר: "זו ההחתמה החשובה ביותר בהיסטוריה של המועדון שלנו".

ראמוס שגדל בסביליה חתם במונטריי על חוזה עד תום העונה עם אופציה לעונה נוספת. הבלם ינחת במקסיקו לאחר שלא שיחק כלל העונה. משחקו האחרון היה בשלהי העונה שעברה, בהפסד של סביליה לברצלונה במאי 2024.

ראמוס מגיע לליגה המקסיקנית ממש עם תחילת העונה. קבוצתו ממוקמת במקום ה- 10 בטבלה לאחר חמישה מחזורי ליגה. מונטריי נחשבת למועדון פאר בכדורגל המקסיקני, עם 5 אליפויות ו-3 גביעים. לבלם הספרדי תהיה אפשרות להוסיף לאוסף המפואר שלו הכולל 28 תארים קבוצתיים חמישה תארים נוספים במפעלים השונים בהם הוא צפוי לשחק העונה.