$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"אפשר לתת לדמבלה את כדור הזהב בבקשה?"

כוכב פ.ס.ז' הצטיין עם צמד מול ברסט באלופות, צרפת התלהבה: "פשוט קטלני"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.02.25 - 21:34
Getting your Trinity Audio player ready...

פריז סן ז'רמן הביסה היום (שלישי) את ברסט 0:3 במשחק הראשון אי פעם בשלב הפלייאוף של ליגת האלופות. עוסמן דמבלה הוביל לסחיטת פנדל והבקיע צמד במשחק נהדר, שהוביל למחמאות עבור מי שאולי השחקן החם ביותר בעולם כרגע.

"תנו לו את כדור הזהב", נכתב ב-RMC ספורט. רדיו מונטה קרלו המשיך וטען ש"פשוט אי אפשר לעצור אותו. טיפה יותר מזל והיה כאן שלושער. הוא נצחי ונראה כמו השחקן שחלמנו שיהיה כל הזמן".

"דמבלה מדהים והעלה את פ.ס.ז' שלב באופן מעשי", המשיכו בל'אקיפ. "הוא מסוכן, מריח הזדמנויות והגיע לשישה שערים השנה באלופות. שמיים וארץ. היה יכול להבקיע שלושער".

דמבלה הבקיע עשרה שערים בארבעת המשחקים האחרונים שלו, וכבר עכשיו השווה את שיא השערים שלו לשנה קלנדרית. הוא עם 15 שערים, בזמן שאין אף שחקן אחר ב-5 הליגות הראשונות של אירופה שהגיע לעשרה.