הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אמבפה "זימן" את אתלטיקו? התגובות להגרלה

בספרד התייחסו להבטחה של כוכב ריאל אחרי הפלייאוף ונערכים לדרבי נוסף

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   21.02.25 - 13:24
Getting your Trinity Audio player ready...

אחת היריבויות הכי גדולות באירופה תשוחזר בשמינית גמר ליגת האלופות. ריאל מדריד תפגוש את אתלטיקו מדריד למשחק ענק, שחזור הגמרים מ-2014 ו-2016 ופרק נוסף ביריבות בין הקבוצות שמתחרות זו בזו על אליפות ספרד. המשחק האחרון ביניהן, ממש בפברואר, הסתיים ב-1:1.

לאחר ההגרלה נזכרו בספרד בדבריו של קיליאן אמבפה אחרי המשחק מול סיטי ברביעי, כשהוא אמר ש"אני רוצה לפגוש את אתלטיקו מדריד, כי לא נטוס. גם הם וגם לברקוזן יריבה קשה". ראול אסנסיו עצמו אמר ש"אנחנו נעבור כל אחת. אנחנו ריאל מדריד".

ריאל ואתלטיקו נפגשו גם ב-2015 ו-2017 בנוקאאוט, רצף של ארבע שנים.  שבעה משמונת המשחקים האחרונים בין ריאל ואתלטיקו מדריד הסתיימו בתיקו או בהארכה, כאשר הניצחון האחרון של ריאל על אתלטיקו ב-90 דקות היה ב-2022. 

קרלוס בוצ'רו, המנהל הספורטיבי של אתלטיקו, אמר ש"הדבר החשוב היה לעלות לשמינייה. אנחנו מארחים את הגומלין ויש לנו את ריאל, משחק לא פשוט. אנחנו עם הראש בכדורגל. לא מסביב". כזכור, שתי הקבוצות החליפו ביניהן עקיצות לפני המשחק הקודם.