הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"סיוט. ההגרלה הכי קשה שיש לליברפול"

הרדס יפגשו את פריז בשמינית ולא יארחו את הגומלין אם יעלו לחצי הגמר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   21.02.25 - 13:34
Getting your Trinity Audio player ready...
לא נעים. ליברפול סיימה ראשונה את שלב הליגה של ליגת האלופות אחרי קמפיין מרשים בו ניצחה את שבעת המשחקים הראשונים, אך הוגרלה לצד שכולל את פריז סן ז'רמן, ארסנל, אתלטיקו וריאל מדריד.

יותר מזה, הרדס לא יארחו את הגומלין בחצי הגמר ולא יהנו מיתרון ביתיות, בדומה לברצלונה שתצא לגומלין קשה מול ליל או דורטמונד בחוץ אם תעבור את בנפיקה ליסבון. פריז סן ז'רמן הגרלה לא פשוטה גם כן, כשהקבוצה הביסה 0:10 את ברסט במשחק הקודם.

הרדס נחשבים לפייבוריטים מול פריז סן ז'רמן, אך גם באתלטיק טענו ש"זאת הגרלה קשה מאוד", כאשר מדובר כמובן בשנה הראשונה של הפורמט החדש. הקבוצות נפגשו לאחרונה בשלב נוקאאוט אירופי ב-1997, בגביע המחזיקות.

"זה סיוט", הגדיל הדיילי מייל. "הכי גרוע שיכול להיות עבור ליברפול. אסטון וילה ברבע זה לא פשוט וגם חצי גמר עם גומלין בחוץ".