הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"הגרוע אי פעם": ביקורות קשות על האולסטאר

ברשתות קטלו את הפורמט, זמן המשחק והקרדיט המוגזם לכל מה שמסביב לכדורסל

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   17.02.25 - 06:34

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...

פורמט האולסטאר החדש ששוחק הלילה (בין ראשון לשני) העלה הרבה תהיות עוד לפני שבכלל שוחק, אך לאחר שנוסה לראשונה אי פעם, הוא ספג אינספור ביקורות בארה"ב ובעולם. אנשי NBA קטלו בצורה קשה את אדם סילבר על מה שהתרחש הלילה בסן פרנסיסקו, כאשר במוקד השיטה, זמן המשחק הקצר וכמות ההתעסקות מסביב שכלל לא הייתה קשורה לכדורסל. 

קווין אוקונור כתב: "זה היה 'משחק' האולסטאר הגרוע ביותר אי פעם". בעמוד ה-'hater central' קטלו: "שעה של פרסומות, 45 דקות של קווין הארט, שלושה משחקים, אפס מאמץ, 100% שעמום. אדם סילבר גרם לניקו האריסון (ה-GM של דאלאס) להיראות כמו גאון". 

כתבי NBA נוספים הוסיפו ביקורות משלהם. אחד כתב: "אוקיי, הנה רעיון משוגע כדי לשפר את משחק האולסטאר - לשחק כדורסל". אחד אחר הוסיף: "קווין הארט, צ'אק (צ'ארלס בארקלי) ושאק מקבלים פי 100 יותר זמן אוויר מאשר ג'יילן ברונסון וקייד קנינגהאם בערב האולסטאר.... זה אומר הרבה על כמה ה-NBA משתמשת רע במוצר". 

כפי שהבנתם, זמן המשחק הקצר היה במוקד הביקורות: "איך לעזאזל אתם אוספים את כל השחקנים הכי טובים בליגה יחד וגורמים להם לשחק חמש דקות של כדורסל תחרותי ואז עומדים ומסתכלים על הצוות של TNT מתעסק בעצמם?". אחד אחר הוסיף: "מצטער אבל השחקנים לא היו הבעיה השנה. זה היה כל השאר - עצירות, טקסים, הופעות, דיבורים, התחרות, הכל חוץ מכדורסל. כמעט מרגיש רע בכוונה".

איש תקשורת מה-'Toronto Star' סיכם בצורה מצוינת: "אדם סילבר חייב לקיים מסיבת עיתונאים ולהתנצל על משחק האולסטאר הזה".