ההזדמנות האחרונה. דדליין ההעברות של היורוליג הוא היום (רביעי), היום שיסגור את החלון, מה שמאפשר להן להחתים שחקנים לקראת הישורת האחרונה של העונה.
המעבר הגדול ביותר, בטח בעיניים ישראליות, הוא המעבר של סייבן לי לאולימפיאקוס. התקשורת במדינה טוענת כי אקס מכבי ת"א שכזכור סירב להגיע לישראל סיכם בקבוצה, כשמניסה בה הוא משחק (ושיחק לפני שהגיע לצהובים) תקבל 550 אלף יורו. הקבוצה הצליחה לרשום אותו באופן רשמי לפני הדדליין.
לי קלע 12 נקודות למשחק ב-8 הופעותיו במכבי, כולל 23 נקודות במשחק הבכורה מול אנדולו אפס, 17 מול ז'לגיריס קובנה ו-19 מול ריאל מדריד. משחקו האחרון בקבוצה, אגב, היה מול אולימפיאקוס.
בינתיים ראינו שני מעברים מרכזיים, כאשר טיבור פלייס חתם רשמית בפנאתינייקוס ואיזייאה וונג, ששיחק העונה 20 משחקים בשרלוט, יחליף את לוני ווקר בז'לגיריס קובנה.
American guard Isaiah Wong joins the Zalgiris team until the end of the 2024-2025 season. ✍️