בעונה הלא פשוטה שעוברת על מכבי תל אביב, אין ספק שג'יילן הורד הוא אולי נקודת האור הבולטת. הפאוור פורוורד שעבר בקיץ מהפועל תל אביב הפך לשחקן הטוב ביותר של הצהובים, אך לאחרונה סבל ממספר פציעות ונעדר זמן רב מהמגרשים. בראיון שערך עם האתר basketeurope, שיתף על העונה שעוברת עליו.
הורד סיפר על הפציעה: "ביצעתי MRI לפני מספר ימים, ואם הכל יילך כשורה אני אחזור לשחק בעוד כשבועיים. זאת הייתה תקופה מתסכלת עבורי, לא פשוטה ברמה המנטלית כי אני תמיד רעב לשחק. אני יודע שדברים כאלה קורים ואני חושב בצורה חיוביות. זאת פציעה שלא סבלתי ממנה בעבר ואני לומד איך להתאושש ממנה בצורה טובה. אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו".
ההתפתחות שלו העונה: "ברמה האישית, זאת עונה נפלאה מבחינתי. הייתי שמח לנצח יותר משחקים, אבל אני מאוד שמח עם ההחלטה שעשיתי להגיע למכבי תל אביב. אני בעיקר מודה לאמון מעודד קטש. הוא נותן לי לשחק בצורה חופשית, מטיל עלי אחריות, וזה לא משהו שכל אחד זוכה לו בעונה הראשונה שלו ביורוליג. אני לא מופתע מהסטטיסטיקה שלי העונה, אני עובד קשה ואני מקבל הזדמנות להוכיח".