מכבי תל אביב תנעל הערב (חמישי, 21:15, ישיר ב-5SPORT) את עונת היורוליג שלה כאשר תעלה למשחק האחרון בעונה הסדירה נגד אולימפיאקוס. אצל האדומים, משחק כמובן מי שהגיע למכבי תל אביב באמצע העונה ועזב כחודש וחצי לאחר מכן - סייבן לי, שעד כה מתקשה להתאקלם בפיראוס.
"אני מאוד נהנה באולימפיאקוס", סיפר לערוץ הספורט, "קיבלו אותי כאן מעולה - מהאוהדים ועד השחקנים, כולם נפלאים. הזמן שלי פה טוב. אני לא חשבתי שאחזור ליורוליג בזמן הקרוב, אולי בעונה הבאה, אבל אני נרגש להיות שחקן אולימפיאקוס ואני מצפה לראות מה יקרה בהמשך העונה. יש עליי הרבה אחריות, אבל אני מוכן לאתגר ומצפה להמשיך להשתפר ולהפוך לטוב יותר מיום ליום. אני רוצה לתרום לקבוצה לנצחונות בכל דרך בה אוכל".
לי המשיך וסיפר על התקופה בצהוב, במהלכה כזכור לא הגיע לישראל כזכר לסעיף שהוכנס בחוזהו: "נהנתי מאוד בזמן במכבי, החבר'ה היו מעולים, גם צוות האימון היה טוב מאוד. כולם היו מאוד טובים אליי, אבל זה היה מצב מסובך וקשוח בשבילי. בהתחשבה במה שהיה, כולם הבינו את המצב בו הייתי ואני מאוד מתרגש לפגוש את כולם במשחק הקרוב".
מאז שהגיע לאולימפיאקוס לי מקבל לא מעט דקות משחק, וזאת בעקבות הפציעות בקו האחורי של הקבוצה. בממוצע הוא משחק 20 דקות לערב, בזמן הזה הוא תרם ממוצעים של 4.5 נקודות (63.6% ל-2, 14.3% ל-3) ו-2.8 אסיסטים בממוצע למשחק.
לי אמנם מקבל הרבה דקות, אבל את המספרים ההתקפיים הנמוכים שלו די פשוט להסביר באמצעות הסטטיסטיקה המתקדמת. על פי אינסטאט, אחוז היוסג' (נתון הנותן מדד למידת השימוש בשחקן בהתקפה) של לי בקבוצתו החדשה הוא הנמוך ביותר באולימפיאקוס כולה - 14.3%. במכבי תל אביב, דרך אגב, לי החזיק ביוסג' הגבוה ביותר בקבוצה עם 30.8%. "אני רוצה להיות עצמי אבל גם לא רוצה להפריע לקבוצה", סיפר לאחרונה, אני כאן בשביל לנצח, אקריב את עצמי לניצחונות. אני אמשיך להשתפר".