$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הושקה תכנית "היום שאחרי" לספורטאים

מטרתו של הפרוייקט שהקים הוועד האולימפי: ליווי בתהליך הפרישה

שירי אלג'ם
שירי אלג'ם   05.12.16 - 15:30
Getting your Trinity Audio player ready...
כרמי וארד. "ההכנה לחיים החדשים היא באחריותנו"
כרמי וארד. "ההכנה לחיים החדשים היא באחריותנו"

הוועד האולימפי בישראל השיק היום (שני) את פרויקט "היום שאחרי", שמטרתו להכשיר ולכוון את הספורטאים ליום שאחרי סיום הקריירה הספורטיבית שלהם. אלו שהגו את הרעיון הם גילי לוסטיג, מנכ"ל הוועד האולימפי ויעל ארד, חברת הנהלת הוועד והמדליסטית הראשונה של ישראל. עשרות ספורטאים פעילים הגיעו ליום ההדרכה על מנת לקבל מידע.

החזון של הפרויקט הוא ללוות את הספורטאים האולימפיים בתהליך הפרישה והמעבר לקריירה השנייה ולרתום גם גופים אקדמיים, חברות עסקיות ונותני חסות למימוש הפרויקט.

יו"ר הוועד האולימפי, יגאל כרמי, אמר: "לפני כשלוש שנים קבענו שנשים את הספורטאי והמאמן במרכז ענייננו. הראנו שהתכוונו ברצינות. היום אנחנו עושים את הדבר האחרון, 'היום שאחרי', אנחנו משוכנעים שההכנה לחיים החדשים שלכם היא באחריותנו".

יעל ארד הוסיפה: "התוכנית הזאת היא תכנית הדגל של לשים את הספורטאי במרכז. ביום שאחרי יש חיים טובים, מלאים ואתגרים גדולים. אנחנו מעוניינים להשקיע בכם, הספורטאים וגם לא מעט כסף וההשקעה הזאת לא תביא עוד מדליות, אלא תביא הרבה גאווה. המטרה של הפרויקט היא לסייע לכם לעבור ליום שאחרי. אנחנו מייצרים מעטפת הדוקה של שכבות של תמיכה שתתמוך בתהליך שלכם, כדי שתצאו לחיים האזרחיים ולא תהיו לבד".

גילי לוסטיג סיפר: "יש שונות רבה מאד בפרישה של ספורטאים. יש כאלה שפורשים אחרי השיא, יש פרישה לאחר כישלון, פציעה או מחלה, סיבות אישיות. יש שונות בגילאים שפורשים, יש ספורטאים שפורשים בגיל צעיר כמו המתעמלות, יש ספורטאים שממשיכים עד גיל מאוחר. הפרויקט  ייטיב עם ספורטאים, עבדנו שנה כדי להכין  את הפרויקט".