הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

32 מדליות למשלחת הישראלית באקרובטיקה

אליפות אירופה מוצלחת במיוחד לישראל בכל קטגוריות הגיל. הפרטים בפנים

רותם פלדברג
רותם פלדברג   21.04.25 - 14:03
Getting your Trinity Audio player ready...
באדיבות איגוד ההתעמלות בישראל, צילום: נויה גינדס
באדיבות איגוד ההתעמלות בישראל, צילום: נויה גינדס

המשלחת הישראלית באליפות אירופה באקרובטיקה שנערכה בלוקסמבורג בשבועיים האחרונים רשמה הצלחות רבות והביאה את המשלחת להיות בראש טבלת המדליות בתחרויות הבוגרים, הנוער, ובדרגות הגיל הצעירות יותר.

צוותי המשלחת התחרו בלא פחות מ-40 גמרים, בהם הם זכו ב-32 מדליות, כש-17 מהן מדליות זהב, 13 מדליות כסף, ו-2 מדליות ארד.

חלוקת המדליות לפי דרגות הגיל:

סניור - 3 מדליות זהב, 5 כסף, 1 ארד

ג'וניור - 8 מדליות זהב, 6 כסף

YOUTH - ב-2 מדליות זהב, 2 כסף

PRE YOUTH - ב-4 מדליות זהב, 1 כסף 

מאיגוד ההתעמלות נמסר: ליבנו מתמלא בגאווה נוכח ההישגים המדהימים של משלחת האקרובטיקה הישראלית הגדולה ואיכותית ביותר שיצאה אי פעם. לאורך התחרות כולה צוותי המשלחת הוכיחו מקצועיות ורמה גבוהה שהתבטאה היטב בביצועים על המשטח וכמובן על פודיום התחרות".

"היה לנו, וגם לכל המשלחת, קשה לראות את התגובות האנטי ישראליות לפרסומים רשמיים שיצאו במהלך התחרות ולראות כיצד המצב הפוליטי מעיב על האוירה הספורטיבית. אך המתעמלים והצוותים המקצועיים רתמו את עצמם ובשיא המוטיבציה והמקצועיות התעלו מעל רעשי הרקע וסיפקו לכולנו רגעי גאווה כחול- לבן".