$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מכבי חגגה ב-206. בורשטיין: "מתוק כקפטן"

המחזיקה שמרה על המסורת. גודס: "יש לנו יומיים לחגוג ואז נחזור לשגרה, זו הדינמיקה של העונה:". ליאור אליהו: "זו הייתה חוויה". צפו בתגובות

רועי גלדסטון   17.02.12 - 10:23

Getting your Trinity Audio player ready...

זה כבר הפך להרגל. מכבי תל אביב הוסיפה אמש (חמישי) עוד גביע, 39 בתולדותיה, לארון העמוס שלה לאחר ניצחון 69:82 על מכבי ראשון לציון בהיכל נוקיה, וכמובן הלכה לחגוג כמיטב המסורת הצהובה במסעדת 206. עם זאת, אנשי מחזיקת הגביע יודעים שכבר בראשון הקרוב מצפה להם משחק חשוב מול הפועל ירושלים.  

"זו הדינמיקה של העונה הזו", אמר גיא גודס לאתר ערווץ הספורט, "יש לנו יום או יומיים לשמוח ולנוח ואז אנחנו כבר ממשיכים מסתכלים קדימה לכיוון המשחק במלחה ומול ז'לגיריס ביורוליג. זו עונה לא פשוטה בכלל, אנחנו כל הזמן בנסיעות".

"הגענו לאמצע העונה טוב ואני מרוצה מהזכייה בתואר הראשון", המשיך עוזר המאמן, "למרות כל העומסים והפציעות הצלחנו להגיע מוכנים למשחק הזה ולעשות בו את המקסימום. כולם מאושרים, למרות שיש כאן מספר אנשים שזכו בתואר הזה כבר כמה פעמים, אבל יש את אלו שזו פעם ראשונה שלהם והם ודאי מתרגשים. בהמשך העונה? כמובן שאנחנו הולכים על כל התארים, זה מה שהקהל רוצה לראות".

"יותר מתוק לזכות בגביע כקפטן", סיפר טל בורשטיין, "זה היה מאוד מרגש בשבילי. אני תמיד דרוך לפני כל משחק קריטי, אז היום אפילו התרגשתי יותר. אני שמח שזה נגמר ככה ואני חושב שזה הגיע לנו, אנחנו עובדים מאוד קשה מתחילת העונה".

הגארד הוותיק התייחס גם למשחק הטוב שהציג: "אני שמח שקיבלתי דקות משמעותיות והייתי מעורב, אבל ההצלחה של הקבוצה חשובה יותר מהכל. אני בהחלט מקווה שזו לא הנפת הגביע האחרונה שלי. יש לנו עוד הרבה עבודה בכמה מפעלים. כרגע צריך ליהנות מההישגים".

ליאור אליהו סיכם את הערב מהזווית שלו: "זה כבר חלק מההווי של הקבוצה, כאשר אחרי תואר אנחנו מגיעים ל-206 וחוגגים. זו חוויה. עם כל הכבוד למסעדה החדשה של דריק שארפ, להגיע לכאן זו מסורת".