תואר שני העונה. מכבי תל אביב זכתה הערב (חמישי) בגביע המדינה קנדה-ישראל אחרי 72:87 על הפועל ירושלים, כשמי שהיה שמח במיוחד הוא אחד מבעלי הקבוצה - שמעון מזרחי.
בשיחה עם ערוץ הספורט, מספר מזרחי: "זו עונה מאוד מיוחדת, מאוד מאתגרת, עם עומס משחקים בלתי רגיל, נסיעות הלוך ושוב, עם פציעות רבות. באנו אחרי שבוע כפול ביורוליג בברצלונה ובסקוניה, באנו לחצי הגמר וניצחנו, והיום הניצחון היה מתוק אלף מונים, זה לא פחות מנחמה פרוטה על כל מה שעוברים. זה תואר שני אחרי גביע ווינר וכעת צריך להתסכל קדימה אל האליפות".
לסיום, החמיא שמעון מזרחי למאמן הקבוצה: "עודד קטש? לא כל מאמן היה מצליח להחזיק, לגבש ולאחד את הקבוצה, להתגבר על הפציעות כמו שהוא עושה את זה, מגיע לו כל הכבוד ולהסיר בפניו את הכובע. איפה אחגוג? אחזור הביתה ואחשוב".