$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

רשמי: פורת עיאש וזרגרי חתמו בהפועל חיפה

בן ה-19 יושאל ממכבי ת"א, קשר מכבי חיפה מגיע כחלק מהשאלה גם כן

הדר יעקבי
הדר יעקבי   05.02.25 - 15:40
Getting your Trinity Audio player ready...

היום האחרון לחלון ההעברות הגיע, והפועל חיפה פעילה מאוד בשעות האחרונות היום (רביעי). האדומים החתימו את אניס פורת עיאש בן ה-19, שיגיע כחלק מעסקת השאלה ממכבי תל אביב עד לסוף העונה. על המהלך פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט.

פריצת הדרך במגעים מול מכבי תל אביב הגיעה לאחר שהצהובים-כחולים התפשרו על התחייבות לדקות המשחק שהשחקן יקבל בתחנה החדשה שלו, מה שסלל את הדרך לחתימה בקבוצה מהכרמל.

פורת עיאש גדל במחלקת הנוער של בני סכנין מגיל צעיר וערך את הבכורה שלו בליגת העל בעונה שעברה, עם שער ב-1:1 של סכנין מול הפועל תל אביב. שחקן הכנף הפך בקיץ האחרון לשחקן היקר ביותר בתולדות בני סכנין, אחרי שנמכר ב-3 מיליון ש"ח למכבי ת"א.

במקביל, הפועל חיפה צירפה שחקן נוסף - אביאל זרגרי, שיחזק גם הוא את הסגל של רוני לוי לאחר שהושאל ממכבי חיפה עד לסוף העונה. על המהלך פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט.

אביאל זרגרי בן ה-22 גדל במחלקות הילדים והנוער של בית"ר ירושלים - ועלה לבוגרים בדצמבר 2019 במדי בית"ר (ע"י המאמן של הפועל חיפה היום, רוני לוי), שם שיחק ארבע שנים בקבוצה הבוגרת. בינואר 2023 הוא עבר למכבי חיפה, אבל מיעט לשחק בשורותיה - כשבקיץ שלאחר מכן הוא הושאל למכבי פ"ת, שם רשם 13 הופעות ליגה ושער אחד. בינתיים הוא חזר לחיפה, אליה הוא שייך, אבל לא שיחק עד כה - וכעת ינסה להתחיל מחדש.