$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

נחמיאס: "התחלנו בשיחות ראשוניות על חוזה"

בלם מכבי ת"א אישר כי מתקיימים מגעים. "הטיסות יורידו מאיתנו עומס עצום"

הדר יעקבי
הדר יעקבי   07.02.25 - 10:43
Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
(אלן שיבר)
עידן נחמיאס אישר היום (שישי) כי הוא החל בשיחות ראשוניות עם מכבי תל אביב על הארכת חוזהו. הבלם דיבר במסיבת העיתונאים לפני קרית שמונה, והתייחס למשחק הקודם בין הקבוצות ולהמשך הדרך. "התחלנו בשיחות ראשוניות, כשיהיה מה להודיע נודיע".

"הרבה זמן עבר מהמשחק הקודם מול קרית שמונה", אמר. "התקדמנו בהרבה מאוד היבטים, אנחנו קבוצה שונה אבל בסוף זה כדורגל. תמיד ניתן את ה-100%. אני מרגיש טוב פיזית ומנטלית, עושה הכנה טובה ושמח שהמאמן נותן לי להמשיך. במועדון כמו מכבי ת"א התחרות גדולה מאוד וצריך להיות מוכן להזדמנות".

"הרגשתי שהיינו פחות טובים הגנתית מול בית"ר והיו לנו מספיק מצבים כדי לנצח", המשיך נחמיאס. "קצב צבירת הנקודות שלנו פחות יציב, אנחנו מאבדים נקודות במשחקים שבהם אנחנו לא אמורים. אני מקווה שעכשיו יהיה לנו יותר זמן".

נחמיאס התייחס לסיום העונה האירופית: "העומס עלינו לא יסתיים אבל הוא יהיה פחות משמעותי, יש הבדל עצום מבחינת ההשפעה על השחקנים. נגיע רעננים ומוכנים יותר מנטלית, הטיסות יורידו עומס עצום".