הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

סגל חסר לק"ש מול הפועל י-ם. שאהין יפתח בקישור

בן דוד, ג'ארדל, בנגורה ואבו רומי יעדרו מטדי, זיקרי ישוב להרכב של ברדה

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   28.02.25 - 07:22
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי שפספסה את העלייה לפלייאוף העליון, בקרית שמונה סימנו שוב את המטרה מתחילת העונה - לשרוד בליגת העל וכמה שיותר מוקדם. הקבוצה של שי ברדה יכולה לעשות לשם צעד משמעותי אם תנצח מחר (שבת) את הפועל ירושלים בטדי. במועדון בחרו שלא לצאת למלון ויגיעו ישירות לירושלים. 

ברדה יגיע למשחק בסגל חסר מאוד. סאקו בנגורה ושי בן דוד עברו אתמול MRI בעקבות פציעות שריר מהמחזור האחרון, והם לא יכללו בסגל כשתוצאות הבדיקה יגיעו מאוחר יותר. השניים יצטרפו לז'ארדל שעוד לא חזר לאימונים מלאים אחרי שפרק את כתפו (שהוחזרה למקום וכמובן), לאריאל שירצקי שפצוע מתחילת העונה ולמוחמד אבו רומי המוצהב. רועי זיקרי, דודי טויטו ובילאל שאהין שיפתח בקישור ישובו להרכב. 

הרכב משוער: אסף צור, נועם כהן, אעיד חבשי, דניס קוליקוב, דודי טויטו, כריסטיאן מרטינס, בילאל שהאין, נדב נידם, רועי זיכרי, כריסטיאן בלה, אלפונסו